iPhone 3G SAR Değeri - SAR (Specific Absorbtion Rate )

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 3G SAR Değeri - SAR (Specific Absorbtion Rate )
Cep Telefonu ve mobil cihazlardaki SAR değeri, her ne kadar birçok kişi tarafından bilinçsizce önemsizleşse de, bence çok önemli bir olgu.

SAR kısaca , cihazın yaydığı radyasyon değeridir ve bu Avrupa ve Amerika standartlarına göre ayrı ayrı belirtilmiş rakamlara sahiptir. İnsan sağlığı ve özellikle, kafamıza dayadığımız için beyin sağlığı için çok önemlidir.

SAR (Specific Absorbtion Rate) - Özgül Soğurma Oranı
[SIZE=+1][/SIZE]

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., erkut79 ve silizittin

silizittin

silizittin

Üye
bence çok yüksek çok zararlı

ozkan003

Üye
bence çok yüksek çok zararlı

şimdi sen ce çok yüksek çok zararlı mı? arkadaşım böyle bir konuya yorum yazarken dikkatli ol! çünkü bu iş kul hakkına girer. bu yazıyı okuyan diğer kişilerin yanlış anlamasına sebep olur.

bence dereceler çok iyi?

neden hemen yazıyım. tablo 2 yi baz alıyoruz, çünkü türkiye'de gsm 900 bandını turkcell ve vodafone kullanıyor, gsm 1800 bandını da avea kullanıyor, 0,559 ve 0,369 çok iyi derecelerdir. orada 2.0 yazan yer bu işin bir standardı olduğunu ve bu standardın 2.0 olduğunu işaret ediyor yani bizim iphone 3 gs 0.5 sar değeri ile avrupanın en fazla 2.0 dediği sar değerinin 4 / 1 dir. yani korkmayın iphone kanser yapmıyor.

birde bunu bir linkle bağlamak istiyorum, (konu sağlık oluınca link vermek gereksinimi dydum.)

Justman

Üye
şimdi sen ce çok yüksek çok zararlı mı? arkadaşım böyle bir konuya yorum yazarken dikkatli ol! çünkü bu iş kul hakkına girer. bu yazıyı okuyan diğer kişilerin yanlış anlamasına sebep olur.

bence dereceler çok iyi?

neden hemen yazıyım. tablo 2 yi baz alıyoruz, çünkü türkiye'de gsm 900 bandını turkcell ve vodafone kullanıyor, gsm 1800 bandını da avea kullanıyor, 0,559 ve 0,369 çok iyi derecelerdir. orada 2.0 yazan yer bu işin bir standardı olduğunu ve bu standardın 2.0 olduğunu işaret ediyor yani bizim iphone 3 gs 0.5 sar değeri ile avrupanın en fazla 2.0 dediği sar değerinin 4 / 1 dir. yani korkmayın iphone kanser yapmıyor.

birde bunu bir linkle bağlamak istiyorum, (konu sağlık oluınca link vermek gereksinimi dydum.)

konu eski olsada google da direk olarak çıkıyor,okunuyor,bende yazayım öyleyse...

amma saçmalamışsın yahu,bi kere tabloyu yanlış yorumluyorsun,önemli olan kulaktaki değerlerdir ve sarda önemli olanda Ab değil, ABD ölçüm değeridir,çünkü ABD 1 gram değeri baz alır..dahası görüşme esnasında sar değeride artar..