Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iphone 3g s mi baska telefon mu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackkdevi
Üye
Konu Sahibi
Iphone 3g s mi baska telefon mu
merhaba arkadaslar yakın zamanda bi ıphone 3g s alıcam ıphone 3g s alayım mı yoksa o fiyata önerebileceğiniz daha iyi baska telefonlar var mı ?
Haydar
Emekli Yönetici
bence iyi bir seçim
gölgee_65
Üye
Bence ona vereceğin parayı nokia 701'e ver
keys1903
Üye
kardes oyun uygulama ıvır zıvır ıstıyorsan al.. ha 3 vs 5 ufak tefek oyun program benı ıdare eder dersen 701 veya 603 de olabılır
Bence 701 gelecek vadeden bir telefon. Çünkü nokia son zamanlarda çok sessiz kaldı herkes samsung onu android ile solladı nokia eğer androide geçiş yapmasa artık geride kalır dediler ama nokia belle sistemine geçti. Bence belle gelecekte çok tutulan bir tarz olacak. Hem iphone diyorsun hani 4 veya 4s olsay hadi neyse ama sen 3s diyorsun. Onları kullananları gördüm adamlar sürekli şarj aleti ile dolaşıyor iphone'da şarj sorunu var bu yüzden nokia 701 diyorum
Niizuma.Eiji
Üye
Oyun mu istiyorsun diğer her şeyi mi? Oyun-hava atmak istiyorsan 3GS, kamera, işlemci, mükemmel grafik işlemcisi, NFC, dünyanın en parlak ekranı en önemlisi.kişiselleştirebilmek içinse 701
Oyun mu istiyorsun diğer her şeyi mi? Oyun-hava atmak istiyorsan 3GS, kamera, işlemci, mükemmel grafik işlemcisi, NFC, dünyanın en parlak ekranı en önemlisi.kişiselleştirebilmek içinse 701
oyun ve uygulamalar ile pek fazla işim olmuyor yardımlarınız için çok sagolun 701 almayı düşünüyorum şu an.
701 haricinde Samsung i9000 Glaxy önerirmisiniz ?[h=1][/h]
Niizuma.Eiji
Üye
Galaxy S oluyor o dediğin galiba.Alabilirsen al bence fakat galaxy Sden 40 50 lira fazlaya galaxy s+ var o daha iyi.Tabi karşılaştırırken 701in 700 kusur lira galaxy s in 1000 lira civarında olduğunu göz önünde bulundurmak gerek.
Bende onu diyorum.Oyun için iphone 3G S diğer her şey için 701 yada Xperia Neo V.
lasvetorus
Üye
sakin bulasma bir kere model yili eski ayrica hicbir artisi yok oyun felan oynatmasi onemli degil ahim sahim bir telefon degil.daha yeni modellere yonelmelisin.