Iphone 3G S 32GB vs Nokia N8 ??

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3G S 32GB vs Nokia N8 ??
arkadaşlar ben n8 kullanıyorum. Telefonumu 3G s ile değiştirirsem mantıklı bir karar yapmış olur muyum ? Kıyasla.com dan ikisini kıyasladım sadece dahili hafıza Ve uygulama da 3G s üstün geldi. Yine de bilmiyorum.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
android ve ios alacaksan üst düzey alacaksın yoksa symbiandan farkı kalmaz. ios alacaksan bence en düşük model iphone4 olmalı hatta 5s veya 6 nın tanıtılıp çıkacağı bi zamanda en düşük 4 s olmalı diye düşünüyoum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n8 ancak 4 yada 4s ile değiştirilebilir

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
android ve ios alacaksan üst düzey alacaksın yoksa symbiandan farkı kalmaz. ios alacaksan bence en düşük model iphone4 olmalı hatta 5s veya 6 nın tanıtılıp çıkacağı bi zamanda en düşük 4 s olmalı diye düşünüyoum

bu konu'da hem fikiriz. Yani android veya ios un tadına varabilmek için üst düzey telefonlar'dan kullanmak gerek. Ios hiç kullanmadım. Acaba 3G S alarak ilk ios deneyımı mi yapmalımym ?

- - - Eklendi - - -

n8 ancak 4 yada 4s ile değiştirilebilir

bu S nin anlamı ne oluyor ? 4 mu daha iyi 4 S mi mesela ?

OPC

OPC

Üye
bu konu'da hem fikiriz. Yani android veya ios un tadına varabilmek için üst düzey telefonlar'dan kullanmak gerek. Ios hiç kullanmadım. Acaba 3G S alarak ilk ios deneyımı mi yapmalımym ?

- - - Eklendi - - -

bu S nin anlamı ne oluyor ? 4 mu daha iyi 4 S mi mesela ?

S serisi cihazlar daha iyidir. Fark vermeden takas edicekseniz bence değiştirin

MaxipmaN

Üye
n8 4sin kılı olur ancak

MaxipmaN

Üye
Hm. 3Gs ile değişeym diyorsunuz yans ?

- - - Eklendi - - -

4 s in değil 3G s i soruyoruz biz

ben Esendağlını yorumu için söyledim 3gs 4.5 yıllık kasmalardan çok kisi şikayetçi kamera ekran berbat n8 performans yok bi kamerası hdmısı var 3gs alınmaz artık

fingerback5

fingerback5

Üye
Bence takas et n8den 10 kat daha hızlıdir 3gs.Kasmadan most wanted shadow gun felan oynanıyor. N8 subway bile açmıyor sen düşün artık.Ama kamera ses multimedyada hüsrana uğrarsın.

PriZm

PriZm

Üye
N8 de kal.İleride para biriktirerek 4 yada 4s alırsın.Bu farka beklemeye değer

MaxipmaN

Üye
Bence takas et n8den 10 kat daha hızlıdir 3gs.Kasmadan most wanted shadow gun felan oynanıyor. N8 subway bile açmıyor sen düşün artık.Ama kamera ses multimedyada hüsrana uğrarsın.

açacak bir subway yok ki

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar görüşleriniz'den dolayı çok çok vtesekkur ederim. Yeni konu açmak istemiyorum . Sorumu değiştirYOrum. Iiphone 3g s ile değil de huwai ideos x5 ile takas etmem mantıklı olur mu ?

fk555897

fk555897

Üye
Bence N8 idare eder. 3GS alırsan pişman olacağını düşünüyorum. N8 hem kamera hem de kullanım bakımından 3GS'den daha iyi.

Kerim.

Kerim.

Üye
3gs tercih ederdim

fingerback5

fingerback5

Üye
Arkadaşlar görüşleriniz'den dolayı çok çok vtesekkur ederim. Yeni konu açmak istemiyorum . Sorumu değiştirYOrum. Iiphone 3g s ile değil de huwai ideos x5 ile takas etmem mantıklı olur mu ?

O daha kötü sakın bencede bekle biraz 4e felan geç.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşım sen Lumia 620ye bir bak istersen. Htc kullandığım dönemden beri telefondan kurtulmak istiyorum diyordun.

wp8 yeni bir sistem olduğu için biraz eksilikleri var amma pişman etmez. İkinci elden 500 550 civarında bulabilirsiniz. Hatta gittigiyor sitesinden daha da uygun bir fiyata denk gelme şansın olabilir.

MaxipmaN

Üye
Arkadaşım sen Lumia 620ye bir bak istersen. Htc kullandığım dönemden beri telefondan kurtulmak istiyorum diyordun.

wp8 yeni bir sistem olduğu için biraz eksilikleri var amma pişman etmez. İkinci elden 500 550 civarında bulabilirsiniz. Hatta gittigiyor sitesinden daha da uygun bir fiyata denk gelme şansın olabilir.

icerik 0 neredeyse

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
icerik 0 neredeyse

Kullanım amacına göre gayet yeterli geliyor. Ayrıca size yetersiz gelen içerik nedir peki?

Dip not :
Telefon benimle sohbet edecek hali yok ya :)
Yada bana hayatın anlamını anlatacak değil yani :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

620 hoşuma gitti. Ama görüntülü görüşme özelliği Yok dediğinz için vazgeçmştm ben ondan ?

MrExpert

MrExpert

Üye
İlk lumia cihazlarının kronik sorunları var ısınma şarj sorunları gibi eğer lumia alacaksanız yeni lumiaları bekleyin wp bölümünde bu konulardan şikayet eden çok kişi var.

Ayrıca n8 den çok memnundunuz iyiki almışım diyordunuz ne çabuk fikriniz değişti ? Tekrar androide geçmeyi düşünüyorsunuz ?

Üst Alt