android ve ios alacaksan üst düzey alacaksın yoksa symbiandan farkı kalmaz. ios alacaksan bence en düşük model iphone4 olmalı hatta 5s veya 6 nın tanıtılıp çıkacağı bi zamanda en düşük 4 s olmalı diye düşünüyoum
n8 ancak 4 yada 4s ile değiştirilebilir
bu konu'da hem fikiriz. Yani android veya ios un tadına varabilmek için üst düzey telefonlar'dan kullanmak gerek. Ios hiç kullanmadım. Acaba 3G S alarak ilk ios deneyımı mi yapmalımym ?
- - - Eklendi - - -
bu S nin anlamı ne oluyor ? 4 mu daha iyi 4 S mi mesela ?
S serisi cihazlar daha iyidir. Fark vermeden takas edicekseniz bence değiştirin
n8 4sin kılı olur ancak
Hm. 3Gs ile değişeym diyorsunuz yans ?
- - - Eklendi - - -
4 s in değil 3G s i soruyoruz biz
Bence takas et n8den 10 kat daha hızlıdir 3gs.Kasmadan most wanted shadow gun felan oynanıyor. N8 subway bile açmıyor sen düşün artık.Ama kamera ses multimedyada hüsrana uğrarsın.
Arkadaşlar görüşleriniz'den dolayı çok çok vtesekkur ederim. Yeni konu açmak istemiyorum . Sorumu değiştirYOrum. Iiphone 3g s ile değil de huwai ideos x5 ile takas etmem mantıklı olur mu ?
Arkadaşım sen Lumia 620ye bir bak istersen. Htc kullandığım dönemden beri telefondan kurtulmak istiyorum diyordun.
wp8 yeni bir sistem olduğu için biraz eksilikleri var amma pişman etmez. İkinci elden 500 550 civarında bulabilirsiniz. Hatta gittigiyor sitesinden daha da uygun bir fiyata denk gelme şansın olabilir.
icerik 0 neredeyse

Arkadaşım sen Lumia 620ye bir bak istersen. Htc kullandığım dönemden beri telefondan kurtulmak istiyorum diyordun.
wp8 yeni bir sistem olduğu için biraz eksilikleri var amma pişman etmez. İkinci elden 500 550 civarında bulabilirsiniz. Hatta gittigiyor sitesinden daha da uygun bir fiyata denk gelme şansın olabilir.