ya o kadar çok tartışıldıki bu iş

omnia daha ucuz daha geliştirilmeye açık genel ihtiyaçların ötesinde Samsung'un marka olma için herşeyi kapsar şekilde insanların ayağı alışsın bu pazara hızlı bir giriş yapayım diye çıkardığı bir tel. Çok fazla karıştırılacak özelliği var çok fazla uğraş isteyen bir cihaz araba modifiyesi gibi hastalık yapabilen bir alet. Uygulama olaylarıda belli bir seviyenin üstünde.
Iphone ise marka olmanın avantajlarını cep telefonu sektöründede kullanmak isteyen apple ın amerikan halkına hediyesi. göreceli olarak hızlı bir işlemci çok iyi üretim ve malzeme kalitesi olan görsellik ve arayüz açısından apple ın tecrübelerini yansıtan genel kullanım açısından insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacağı ve piyasaya girişi ve pazarlaması mükemmel bir alet. Iphone un satılması ile Avatarın 3 boyut izlemek için sinemaya koşmamız hemen hemen aynı şey moda gibi düşünebiliriz... Önü kapalı bir alet herşeyin ayrı bir programı var. Standart telefon fonksiyonu olarak gördüğünüz şeyler için bile (MMS) ayrıca para verip birşeyler yüklemeniz gerekiyor. Kırılıyo jailbrake yapıyon bedava oluyo vs vs ayrı konular ama tembel amerikan halkı 1$ ına kıyıp yüklüyo app storedan olduda bitti maşallah. Çok satmış bir telefon ortalama 30 milyon kişide var diyelim. bi program yazdınız ve bunu 1 milyon kişi beğenip indirdi kaç para yapıyor.... ama apple bununlada yetinmemiş orasını burasını kitlemiş pil öldü getir değiştireyim diyo kasa kenardan çatladı gel değiştireyim diyo vs vs.
kısacası sen ben çatır çatır telefonum ile kafama ne eserse yapmak istiyorum kardeşim ara yüzünü kendime göre yapacam farklı şeyler deniyecem diyosan buyur Samsung omnia...
yada yok ben karıştırmayı beceremem piyasa malı olsun herkes gibi olsun ama kasmasın bayılmasın diyorsan alırsın Iphone. ama dikkat et bir Iphone hiç bir zaman Omnianın yerini tutamaz ama Omniayı az çok I phone yaparsın. Evde apple mı microzort mu kullanıyon ona göre karar ver...
Selamlar...