Iphone 3G mi Samsung i900 Omnia mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

nefretlee

nefretlee

Üye
kardesim omnia capında bir numara... tavsiye ederim

asilkan42

Üye
aga ı phone alma sakın ne kamerasının flaşı var ne de müziklerini zil sesi yapabiliyon sonra ı phoneyi yapmışsınız be arkadaşım onun yanına bi kalem koyun ya. bi de kardeşim bu makınayı satıyonuz türkiyede tunesi ve program atma sayfasını da türkçeleştirin be kardeşim. aga senin anlayacagın ı phone alma sakın berbat bişi samsung al ben ı phone mi bi ay kullandım sattım yerine innov8 aldım çokta memnunum

Meatat

Üye
valla arkadaşım o kadar arada kaldıysan n96 al ikisindende daha iyi bence ama illa ikisinden birisi diyorsan i900 al derim iphone un çok eksiği var bence sırf gösteriş ben ikisinide kullandım kesinlikle i900 omnia

utkuo

Üye
omnia alll

faruxxx

Üye
bence 6120 c almalısın:D:coold:

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
samsungla tek gecerim ı phonenin radyosu bile yok

hacker_lost

Üye
bugün her ikisini de deneme fırsatım oldu samsung yine halt etmiş telefonda bi yere dokunuyosun yarım saat sonra açılıyo fakat iphone de ise dokunduğun an istediğin şey karşında ve bide iphonenin şu resme parmaklarla bi işaret yaparak yakınlaştırısunuz ya accccccayyyyip hoşuma gitti kesinlikle iphone 3g almalısın şimdiye kadar gördüğüm en iyi telefon telefon diil bu mucize mucize!!Steve JOBS amcaya thanks:ehe

theclam

Üye
n serisine laf yok!!!!!!

mgocenoglu

Üye
i900 güzel ama bazı saçmalıkları var. Mesela sistem saati diye bi şey var. her müzik dinleyeceğim zaman açıyorum. sonra da kapatıyorum çünkü ekrana her dokunuşunda ses çıkarıyo

asilist

Üye
tabıkı omnia..!

einbach86

Üye
Arkadaşlar SAMSUNG İ8910 HD kullanıyorum. dokunmatik olarak i phone samsung a 10 basar. multimedia ya olarakta HD aynen..i phone oyunları daha çabuk ve daha hızlı oynuyor. mesala FERRARİ GT SAMSUNG biraz kasıyor . ama i phone böyle bir problem yok. sadece bir oyun için değil hepsi için geçerli.her yönden i phone önde samsung i8910 HD den..
Yalnız tek fark var oda kamerası samsung 8 MP.
bu karşılaştırmaların hepsi i phone 3G S 16GB ve samsung İ8910 HD 16GB içindir
SAMSUNG İ8910 HAKKINDA BAŞKA SORUSU OLAN VARSA YANITLAYA BİLİRİM..

dadu

Üye
arkadaşlar samsung omnia 2 mi aliim iphone 3gs mi? sizce hangisi daha ii benim için omnia daha ağır basıo ama karar veremiorum

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
bence ne iphone al nede samsung omnia
1 iphone pahalı, kendi kendine catlıyo.
2 omnianın ekranı güneşte hiç gözükmüyor ben kullandım ayrıca ısınma problemi var ona bi care yok :( hemde fiyatı 500 felan
lg gm 735 almanı öneririm eger omnia alacaksan, dün bizim ark ladı omniadan pek farkı yok sadece flaşı yok. geri kalan özellikleri aynı. sahibinden.com da 350 ye kadar var istersen bi bak bi flaş 150 milmilyona degmez bence...

berguner

berguner

Üye
ya o kadar çok tartışıldıki bu iş:)
omnia daha ucuz daha geliştirilmeye açık genel ihtiyaçların ötesinde Samsung'un marka olma için herşeyi kapsar şekilde insanların ayağı alışsın bu pazara hızlı bir giriş yapayım diye çıkardığı bir tel. Çok fazla karıştırılacak özelliği var çok fazla uğraş isteyen bir cihaz araba modifiyesi gibi hastalık yapabilen bir alet. Uygulama olaylarıda belli bir seviyenin üstünde.

Iphone ise marka olmanın avantajlarını cep telefonu sektöründede kullanmak isteyen apple ın amerikan halkına hediyesi. göreceli olarak hızlı bir işlemci çok iyi üretim ve malzeme kalitesi olan görsellik ve arayüz açısından apple ın tecrübelerini yansıtan genel kullanım açısından insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacağı ve piyasaya girişi ve pazarlaması mükemmel bir alet. Iphone un satılması ile Avatarın 3 boyut izlemek için sinemaya koşmamız hemen hemen aynı şey moda gibi düşünebiliriz... Önü kapalı bir alet herşeyin ayrı bir programı var. Standart telefon fonksiyonu olarak gördüğünüz şeyler için bile (MMS) ayrıca para verip birşeyler yüklemeniz gerekiyor. Kırılıyo jailbrake yapıyon bedava oluyo vs vs ayrı konular ama tembel amerikan halkı 1$ ına kıyıp yüklüyo app storedan olduda bitti maşallah. Çok satmış bir telefon ortalama 30 milyon kişide var diyelim. bi program yazdınız ve bunu 1 milyon kişi beğenip indirdi kaç para yapıyor.... ama apple bununlada yetinmemiş orasını burasını kitlemiş pil öldü getir değiştireyim diyo kasa kenardan çatladı gel değiştireyim diyo vs vs.

kısacası sen ben çatır çatır telefonum ile kafama ne eserse yapmak istiyorum kardeşim ara yüzünü kendime göre yapacam farklı şeyler deniyecem diyosan buyur Samsung omnia...
yada yok ben karıştırmayı beceremem piyasa malı olsun herkes gibi olsun ama kasmasın bayılmasın diyorsan alırsın Iphone. ama dikkat et bir Iphone hiç bir zaman Omnianın yerini tutamaz ama Omniayı az çok I phone yaparsın. Evde apple mı microzort mu kullanıyon ona göre karar ver...

Selamlar...

gg1

Üye
Valla benim fikrim
Telefon almak istiyorsanız İphone terim görsellik acısından i900 onu yakalayamaya bilir(Zevkler ve renkler tartışılmaz)

AMA bilgisayar + GPs+ USB/FTP Data taşıma(bilgisayar ile haberleşme) biraz kibar, biraz havalı, ve hemen hemen aklına gelen her türlü programı çalıştırabilecek Bir bilgisayarlı TELEFONUM OLSUN DİYORSAN IPHONE da zaten YOK i900 hatta günceli OmniaII almanı tavsiye ederim. serisi bir cihaz fazlasıyla işini görecektir..

Bir arkadaşda İphone nun kamera özelliğine takmış iyi çekermiş 3.2 lerden daha iyiymiş gerçekte İphone camerasını bende çok beğendim(2 mp fazlasıyla yeterli benim gibi resimleri kağıda bastırıyorsanız) ama arkadaşlar 3.2 mp ve 8 mp olması sadece resmin çözünülüğüyle ilgili olup çekim kalitesini asla ama asla teknik olarak arttırmaz o objektifin ve digital olduğu için yazılımın işidir. bu arada iphonede flash yok ki büyük ayıp, işte kamerası tam orada maalesef kaybediyor...

pesca

Üye
i900 genel sorunları neler ki

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadaşlar samsung omnia 2 mi aliim iphone 3gs mi? sizce hangisi daha ii benim için omnia daha ağır basıo ama karar veremiorum

omnia 2 al ben gayet memnunum eksikligi yok herturlu prgram vs destegi de var

mehmetlafci

mehmetlafci

Üye
bence samsung i900. iphone u olan arkadaşlarım çokta memnun değil.markası var.kolay satılabiliyo.samsung i900 kullanıyorum güzel telefon.gayet memnunum. i900 :oke:

Üst Alt