Iphone 3G mi Samsung i900 Omnia mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Naady

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3G mi Samsung i900 Omnia mı ?
Millet karar veremiyorum ikisinden birini alıcam tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim ?
Özellikle Iphone 3G kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum.. :oke:

guest1212

guest1212

Üye
iphone al kullanmıyorum hatta benim bi ara n95 imle takas bile etmek istediler ama ben vermedim gözümde kaldı o telefon :(

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
tabiki samsung i900 Omnia tavsiye ederim

safakk

safakk

Üye
Millet karar veremiyorum ikisinden birini alıcam tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim ?
Özellikle Iphone 3G kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum.. :oke:
ya ben i-phone u inceledim de çok güzel değil bi kere kalemsiz iş yapılmıyo benim parmaklar büyük olduğundan :ehe ama samsung güzel ben sana onu öneririm :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence Omnia Daha Güzel Bir Telefon.

oguziverson

oguziverson

Üye
kesinlikle samsung iphone nun bi sürü eksiği var omnia çok güzel bi tel

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
asla iphone alma hiç bir özellik yok sırf marka başka hiç birşeyi yok samsung daha iyi ama
benim tercihim dokunmatik cep alma ben çok kullandım en sonunda öğrendimki tuşlar daha iyi daha saglam daha hızlı dokunmatik olrak p800,p900,p1,nokia 7710 yani senin anlayacagın dokunmatik çok kullandım hevesti tabi ama öğrendimki tuş herzaman daha saglıklı kullanışda
Tabi tercih senin...:pro:

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
Bence Samsung İ900 Omnia :oke:

ilker024

ilker024

Üye
i900 güzel arkadaşım ben kullanıyorum 5 basar

selimpel

selimpel

Üye
bence iphone almalısın şuana kadar elmden bi sürü tel geçti n95 n73 hepsinde bluetooth vs vardı da ne işime yaradı die düşünüorm iphone multimedia açısından çok ii bi telefon 2mp kamerası var tmm ama sabahları çekilen resimler 3.2 mp denilen telefonların resimlerini 2 ye katlıo zaten daha eksik dediniz şeler varsa onlarada cevap veriyim iphone aldm ve çok memnunum n95 düşünen varsada almasn n serisi almayn hatta bi zamandan sora hep problem çıkarıolar

savatafatih

Üye
iiiiiiii9999999999990000000000000000000000000000000 tek geçerimmmmmmmmmm

yigitka_1

Üye
İ900 OMNİA tabiki

Calaissien

Üye
bence o kadar para vericeksen N96 al derim bende N96 - Iphone arasında kalmıştım N96 aldım çok memnunum

hayme

Üye
slm kardeşler nem iphone kullanıyorum ekran geçişliliği parmak hissi falan tel manyak yaa omnıa baktım ***** bı tel sadece telde windows un olanaklarını içine almıs ama gerı kalan bı işlem yapamıosun program gibi ayrıca sayın arakdaşlar windows 6.0 5 tane tel kullandım bı halta yaramazlar her bırı servısegıttı bu arada kvk ya sorun en cok hangısı gelıyor 3 telefon dıelım ıphone samsung omnıa black berrybold solımı omnıa black berry daha sonra ıphone ışletım sıstemlerı cokuo arkadaşlar bunda ole sorun yok cokerse bıle kendın yapabılıosun yaa otesımı var
cok eksığı var darken sayın arkadaşım mms gonderılıo msn var hemde msn lıve messenger yuklenıo mp3 ler ıse kendın cevırıp zilsesi yapıosun cok kolay tek eksığı blootht mudur nedır ne işine yarı senın o kadar mı bagımlısınız buna solermısın

mrt10

mrt10

Üye
İphone tabikide marka RESMİ ÇEVİRİYOSUN BÜYÜTÜYOSUN YAKINLASTIRIP UZKALASTIRIYOSUN HEPSİ TEK PARMAGININ HAREKETİYLE ;) OMNİA FAZLA TANINMIŞ Bİ TEL DEĞİL TELEFONCUYA SORUYORUM KIZAKLI D900İ ANLIO:D

devilmaycry1

devilmaycry1

Üye
i900 bnce ...

mami24

mami24

Üye
arkadasım bence ıphone al bi arkadasın abisi aldı sadece önünde 3 tane ço kücük kameralar varmıs felaket bise yav ama 2 megepixsel orası çok kötü

Noctivagant

Üye
omnia al derim iphone çok çok üstün değil ondan hemde çok palı. 8 GB olanı 1.250 YTL filan iphone da omnia ise ondan çok daha ucuz.

İphone sırf ismi olan bir tel. Telefonlarda artık standart olmuş bir çok önemli özellik yok onda mesela.

1. Bluetooth var ama sadece kulaklıkla bağlantı yapmak için. Dosya gönderme alma yok.

kimi arkadaş bunu önemsemiyor ama çok ciddi olabilecek bir eksiklik bu. Mesala şöle düşün çok beyendiğin bir şarkı var hiç bir yerde bulamadın aramana rağmen bir arkadaşın var onun telefonda bu şarkı var.Ondan almak istediğinde alamıyacaksın en basitinden.

Çoğu kişi gibi eşinden dostunun telefonundan dosya alan biriysen dosya alamıyacaksın.

Arka kapağı açılmadığı için pil çıkmıyor. Mesela çok şarj harcayan ve yanında yedek pil taşıyan biriysen yedek pil kullanma şansın hiç yok.

Pilin bozulursa servise verip yeni pil katılmasını bekliyecen belkide günlerce sürecek. Ayrıca iphone üreticisi resmi ağızdan da bir öneride bulunmuş iphone alanlara piliniz bozulursa pil değiştirmek yerine yeni bir iphone alın diye. Bu açıklama yalanlanmadıda.

Ben telefonu alacak olsam ve bu açıklamağı duysam iki defa düşünürdüm açıkcası.

ash54

ash54

Üye
ı phone felan palavra göz boyama alırsan pişman olursun i900 kat be kat daha iyi o takozdan ama n96 daha iyi sen en iyisi nokiadan şaşma :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bence iPhone 3G :oke:

Üst Alt