iphone 3g için 4.2.1 jailbreak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g için 4.2.1 jailbreak
4.2.1 yüklü bende, daha önce jailbreak yapmıştım ama sonra sinyal falan gitmişti, bi şeyler olmuştu onun için jailbreaksiz kullanıyodum. belki şimdi sorunsuz çalışacak bi jb vardır. bunun garantisini verebilecek, ben sorunsuz kullanıyorum diyen birileri bi adres verirse sevinirim, yine uğraşmak istemiyorum sorunlarla. ipad baseband'i mi ne seçiyoduk, ama onu yapınca da bi durum oluyodu hatırlamıyorum şimdi. hala böyle mi bu iş?

bu arada baseband 05.15.04

_Faruk

Üye
telefonu jailbreaksiz kullanabildiğine göre türkiye çıkışlı sitesinden indir ve jailbreak yap önce bi restore yapmanı tavsiye ederim jailbreakle ilgli detaylı analatım forum da var ama greenpoison la olanı yap bu sorunsuz jailbreak bu sayede teli aç kapa yaptığın zaman sorun yaşamazsın ben bunu kullanıyorum

lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
telefonu jailbreaksiz kullanabildiğine göre türkiye çıkışlı sitesinden indir ve jailbreak yap önce bi restore yapmanı tavsiye ederim jailbreakle ilgli detaylı analatım forum da var ama greenpoison la olanı yap bu sorunsuz jailbreak bu sayede teli aç kapa yaptığın zaman sorun yaşamazsın ben bunu kullanıyorum

ama senin cihaz 3gs. benimki 3g ve basebandi 05.15.04. bi sorun çıkmasın bununla?

ism12

ism12

Üye
arkadasim baseband unlockla alakali senin sim kilidin yoksa sorun da yok

_Faruk

Üye
evet sorun olmaz jailbreak ios versynyla alalı farktmez merk etme

gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
ustam bende 3g var 4.2.1 senin dediğin programı indirdim dfu moduna getirdim ama bişey olmadı try again diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt