3G'de 4.2.1 jailbreak sonrası yavaşlama ve multi-tasking sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
3G'de 4.2.1 jailbreak sonrası yavaşlama ve multi-tasking sorunu
4.2.1 jailbreak yaptım, jailbreak yokken nispeten hızlıydı telefon. yani mesela home tuşuna basınca, menü geçişleri, uygulama kapanırken falan hızlı oluyodu şimdi ise takılarak kapanıyor. baya yavaşladı o animasyon geçişleri. redsnow'la jailbreak yaptım, acaba başka bi şekilde jb yapsam daha mı iyi olur? 3g'de rahat 4.2.1 kullanan var mı?

bir de multi-tasking olmasına rağmen kullanamıyorum. yani daha doğrusu altta çıkan multi-tasking bölümünde uygulamalar arasında geçiş yaparken telefon kitleniyor ve kilit ekranına dönüyor, şifre giriyorum ve "safe mode"da olduğunu söyleyen bir uyarı veriyor, sonra telefonu resetliyor. bu her seferinde oluyor. multi-taskingi hiç kullanamadım. yeniden mi jailbreak yapmalı mıyım? eğer öyleyse hangi programla yapayım?

atakax

atakax

Üye
bite sms kurulu ise silin olmazsa multitasking i kapatın demişlerdi o sorun için benim eski 3g mdede vardı ana ekrana gidip diğer uygulamayı açarsan multitask çubugundan sorun olmuyor uygulama içinde uygulamaya geçerken oluyor yavaşlamada ilk jailbreakte yavaşlıyor sonra bir restore birdaha jailbreak yapınca dşper ios versiyonlarına göre çok çok daha hızlı oluyor ama multitaskingin çözümünü bir arkadas bulustu arastırıyım senin için

Revengeful

Emekli Yönetici
JailBreak normalde iPhone da yavaşlamalara sebep olabilir. Ama 3G ler için İOS 4 kesinlikle kasma sebebi. Bence onu 3.1.3 e düşürün.

ism12

ism12

Üye
buna bak kesin cozum

lost_des

lost_des

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim cevaplarınız için. deneyelim bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt