lost_des
Üye
3G'de 4.2.1 jailbreak sonrası yavaşlama ve multi-tasking sorunu
4.2.1 jailbreak yaptım, jailbreak yokken nispeten hızlıydı telefon. yani mesela home tuşuna basınca, menü geçişleri, uygulama kapanırken falan hızlı oluyodu şimdi ise takılarak kapanıyor. baya yavaşladı o animasyon geçişleri. redsnow'la jailbreak yaptım, acaba başka bi şekilde jb yapsam daha mı iyi olur? 3g'de rahat 4.2.1 kullanan var mı?
bir de multi-tasking olmasına rağmen kullanamıyorum. yani daha doğrusu altta çıkan multi-tasking bölümünde uygulamalar arasında geçiş yaparken telefon kitleniyor ve kilit ekranına dönüyor, şifre giriyorum ve "safe mode"da olduğunu söyleyen bir uyarı veriyor, sonra telefonu resetliyor. bu her seferinde oluyor. multi-taskingi hiç kullanamadım. yeniden mi jailbreak yapmalı mıyım? eğer öyleyse hangi programla yapayım?
bir de multi-tasking olmasına rağmen kullanamıyorum. yani daha doğrusu altta çıkan multi-tasking bölümünde uygulamalar arasında geçiş yaparken telefon kitleniyor ve kilit ekranına dönüyor, şifre giriyorum ve "safe mode"da olduğunu söyleyen bir uyarı veriyor, sonra telefonu resetliyor. bu her seferinde oluyor. multi-taskingi hiç kullanamadım. yeniden mi jailbreak yapmalı mıyım? eğer öyleyse hangi programla yapayım?