iphone 3g cihazinizi sorunsuzca 3.0 a update edebilirsiniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g cihazinizi sorunsuzca 3.0 a update edebilirsiniz...
update isleminden sonmra tek yapacaginiz jailbreak islemi ve cydiadan verecegim source yi ekleyip ultrasnow eklentisini indirmek olacak...

source

repo666.ultrasn0w.com

sorusu olan buraya yazabilir...

aiwa1

Üye
selam bende 3g 16 gb var versiyonu 02,30,03 bunda yapsam olur mu ?

--------------- Ekleme ---------------

birde official demissin bu ne anlama geliyor ?

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
selam bende 3g 16 gb var versiyonu 02,30,03 bunda yapsam olur mu ?

birde official demissin bu ne anlama geliyor ?

selam dostum,official demek iphone nin aldigin yerde alirken butun hatlara acik olmasi ve istedigin zaman update y7apabilmen demektir.mesela turkiye de turkcellin sattigi cihazlar official unlock.her hatta calisir kastim o yani...obur soruya gelince cihazini i tunes e tak update yap 3.0 versiyonuna sonrada unlock ac sorunsuzca kullanabilirsin...

aiwa1

Üye
tamam sagolasin verdigin bilgiler icin benim aletin modeli MB497DN ben t online den aldim icinde simlok var yani baska kart kullanamiyorum icinde turbo sim var ancak oyle yani bir sorun olmaz dimi ? korkuyorum sonra turbo simde calismaz diye ) ondan bukadar cok soruyorum sagol verdigin cevap lar icin

sersalan

Üye
selam usta acil cevap verebilirsen memnun olurum almanyada yasiyorum burda bir tane iphone 3g satin aldim firmaw.:2,2,1 simdi update ettim. ettikten sonra ekranda iTunes ve kablo isareti cikti bana verdigi ikazda sim karti takmami istedi ama benim telefonum simlocklu simdi jealbreak yapmam gerek nasil yapabilirim detayli bir bilgiye nerden ulasabilirim yardimci olursan cok sevinirim simdiden tskler.

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
selam usta acil cevap verebilirsen memnun olurum almanyada yasiyorum burda bir tane iphone 3g satin aldim firmaw.:2,2,1 simdi update ettim. ettikten sonra ekranda iTunes ve kablo isareti cikti bana verdigi ikazda sim karti takmami istedi ama benim telefonum simlocklu simdi jealbreak yapmam gerek nasil yapabilirim detayli bir bilgiye nerden ulasabilirim yardimci olursan cok sevinirim simdiden tskler.

merhaba dostum sitede birkac gun once ekledim ben redsnow prorami ile cihazina jailbreak islemini yapabilirsin.ama once 3.0 firmware dosyasini internetten indirmen lazim...

aiwa1

Üye
arkadasim evap vermedin nerden anlayacam bu officel olup olmadini numarasini verdim yukarda

zombiget

zombiget

Üye
valla bende oldu valla sorun olan herkeze cevap verebilirim...

sadikov

Üye
semirgsm usta bende cydia problemi cikti
ilk önce yoktu böyle bir problem bütün oyun ve app ler jailbreakten sonra sorunsuz calisti
tek camera zomm da problem vardi tikladigin zaman hemen ana ekranan dönüs yapiyordu onu sildin tekrar cydia yada icy den olabilir yükledim bu sefer konumu blirleme yazisi cikiyor evet yada hayir desende farketmiyor yine ana ekrana dönüyor

artik sebep bumudur bilmiyorum cydia da acmiyor tikladigin zaman ana ekranan dönüs yapiyor cydia yi sildim icy üzerinden tekrar kurdum ama ayni hata devam ediyor

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
semirgsm usta bende cydia problemi cikti
ilk önce yoktu böyle bir problem bütün oyun ve app ler jailbreakten sonra sorunsuz calisti
tek camera zomm da problem vardi tikladigin zaman hemen ana ekranan dönüs yapiyordu onu sildin tekrar cydia yada icy den olabilir yükledim bu sefer konumu blirleme yazisi cikiyor evet yada hayir desende farketmiyor yine ana ekrana dönüyor

artik sebep bumudur bilmiyorum cydia da acmiyor tikladigin zaman ana ekranan dönüs yapiyor cydia yi sildim icy üzerinden tekrar kurdum ama ayni hata devam ediyor

cihaza restore ya[ tekrar jailbreak yap oyle dene...

sadikov

Üye
cihaza restore ya[ tekrar jailbreak yap oyle dene...
yaw yaptim hemde 2 defa ama sorunu bir türlü gidremedim su anda cydia kapanmiyor ama cydiaya sopurce ekliyemiyorum mobil intsalasyon patch de kuramadim ipa larida atamiyorum
devamli sourde isimleri cikiyor ve POSIX diye hata veriyor(cydia üzeri)

ITUNESTEN 0E800800E di<ye hata veriyor

semirgsm usta su benim derdime bir care yoksa kafayi yiyecem
bir cydia probleminden yola ciktik neler oldu
hic olmazsa ipalari filan atiyordum varsin cydia calismasin
installaus ve icy vardi

yaw herseyi yaptim sifirladim ama olmuyor
tamam simdi cydia kapanmiyor ama source ekliyemiyorum yada birsey kurmak istesem ha tamam sonuna geldi biti derken sonunda yukarida yazdigim hatalari veriyor

telefonu tekrar 3.0 ile update yaptim yaptiktan sonra sycnoriesen yapacakmiyim
ben her iki türlüde denedim olmadi
problem nedir ituneste önceden almis oldugum bacuplari mi silmem lazim ne yapmam lazim:(

hersey yolunda idi taki cydiaya bir source eklyene kadar artik ingiliz anhtarimiydi neydi bilmiyorum
birde bende camera zoom vardi birtek son update ve jailbreakten sonra o calismiyordu

izine gidecem ne güzel navi filan vardi simdi ne yapacagim acele yardim lütfen.
cevaplarim arasi 2 günü gecmesin:) bizimki haftalik olagan görüsme oluyor böyle:agla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt