iphone 3g Bluetooth yükleme resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

rapege

rapege

Üye
ben yükledim iphone da yüklü ancak açılıyo gibi gözüküyor ama çaılmıyor hemen kapanıyor sildim tekrar yükledim yine aynı şey sebebi nedir nasıl düzeltebilirim teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

4.0.1 yüklü cihazda

Çünkü bluetooht ios 4 Lerde calismiyor

cmlkrc

cmlkrc

Üye
peki cydia dan nasıl silecez açıklarmısın teşk.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
ok. teşk.

fdurmus

Üye
arkadaşlar ben bluetooth u açamıyorum yardım lütfen

ferdice

Üye
iphone telefono bilgisayar ile nasıl iletişim kurup program yüklüyeceğiz

yardım arkadaşlar

emreilhans

emreilhans

Üye
version'm 4.1 jb ama simgeye tıklıyorum geri atıyo masaüstüne :SS yardım lütfen :S

sarmasiq

Üye
ya bende yukledim ama baskasina bi sey gonderdiyimde parola istiyor.yardim edin lutfen.:(

balkiroral

balkiroral

Üye
program masa üstüne geldide acılmıyorsa telefona restart at problem hala devam ediyorsa programı silip tekrar yüklemeni önerim eger sorun yinde devam ederse verisyonundan kaynalı sorun olabilir 2.. versiyonlarda sorunzu çalıştıgına eminim bi versiyonunu konturol et lütfen

Sildim tekrar yükledim ve resart da ettim ancak calısmıyor.Nasıl versiyon guncellemem lazım onu anlamadım.
yardımcı olursan sevınırım

prens_igor

Üye
gec ya hıkaye seytan dıyorkı al bı tane e 250 gıt applenın merkezıne gozlerıne sok blututtu lant olsun boyle telefona en ıyısı ıtunese dewam

Adilx05

Adilx05

Üye
3Gs İçinde Geçerli Mi Bunlar Yoksa Sadece 3Gde Mi Oluyo ???

1905ahmetb

Üye
yüklenirken error vermesi sorun çıkartırmı

kardeşim açılmıyo uygulama

ararat0404

Üye
ellerine saglik kardes

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
thanks

ayşegül18

Üye
telefonunuzun görünür hale gelmesi için ayar kısmı bölümüne nereden giriyorsnuuz öyle bir menü yok YARDIM EDİİN

----------Eklendi @ 20:37:14 ---------- Yazıldı @ 20:01:55 ----------

ayarlar menüsünde böyle bsey yook nerden giriliyoor?????

bekirdeli

Üye
rica etsem bana da yardimci olurmusunuz cok yardima ihtiyacim var ..

brkndemir

Üye
slm arkadaşım öncelıkle verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler fakat benım telefona kurdum sorunsuz ancak açmak ıstedıgımde gırıs sayfası açılıyor sonra kendılıgınden gerı kapatıyr... restart attım ama yıne aynısını yaptı yenıden yukledım yıne aynısını yaptı.. benım telın versıyonu 3g 4.2.1 acaba bundan mı kaynaklanıyor.. bu versıyon ıcın bı bluetooth yokmu yardımcı olursan sevinirim...

Üst Alt