iphone 3g Bluetooth yükleme resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

alp0707

Üye
iphone3gs kullanıorm settingste visible die bişi yok

bozkurt_.18

Üye
aRkadaŞLaR ben bunu download edemedim link buLamadım...

djizmir

Üye
teşekkürler =)

hellowzeyno

Üye
iphone aldım fakat çok karışık itunes yüklendi fakat müzik vs. pc nasıl atıcam blemiyorum lütfen yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

iphone pc den nasıl müzik göndericem?

elizkundura

elizkundura

Üye
arkadaşlar sinfuliphonerepo.com/ bu adresleri source kısmından ekleyip yükleyin sonra ibluetoothu yükleyin zaten KRAKLI tekrar o sourcelere gelip ifile dosyasını indirip kurun söledigim ifuleden 2 tane var craklı olanı zaten yazıyor ordan indirin tamamdır resimler videolar müzklerin hepsi ifile dosyasında görünecektir sorunsuz bende oldu gayet düzgün ve iyi şekilde hem alıp hemde gönderebiliyorum
repo.insanelyiph0ne.com

rapege

rapege

Üye
bi ios4ün jbsi yapılmaya başlansa spiritle hemen yükliyecemde daha desteklenmiyor diyor :d

bahadir613

bahadir613

Üye
Teşekkürler Hemen İndiriyorum...
4.0 a olmuyormuş henüz :(

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
ı phone la bluetoth tan bişey göndermek ne kadar zormuş yaa:D

registeredtr

Üye
Arkadaslar bu uygulamayı calistridigimda error hata veriyordu sonra ayarlardan bluetooth u acmadıgımı farkettim. actıgımda ise cihazlar aranıyor diye biturlu diger telimi goremiyor. ancak nokia 6300 dan aradıgımda goruyorum iphonumu ama ne dosya gondere biliorm ne alabiliorm sorun nerede?
3g 16gb 3.1.3 jb

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
3G İÇİN SADECE

arkadşlar bu program kırılmış ıphon lar içindir hertütlü telefon pc a resim muzik vido dosya taransferini sorunsuz yapabilirsiniz 4 $ fiyatı ama şimdi bedava kuracaz resimleri takip edin

Önce Cydia içersinde Manage kısmına gelin

Buradan Sources ı seçin…
Açılan sayfada sağ üst kısımdaki edit e basın ve sol taraftan add e basın

Açılan ekrana http:// cydia.xsellize.com
yazın ve add source a basın.
Dilerseniz web sitesinden forumlara üye olup source u daha çok program ve içerik görebilirsiniz şu şekildede ekleyebilirsiniz..

Daha sonra tekrar manage kısmından source’a gelip yeni eklediğiniz xsellize source na girip iBluetooth uygulamasını buradan yükleyin. Uygulama c...klidir sorunsuzca kullanmaya başlayabilirsiniz

tabi son olarak telefonunuzun görünür hale gelmesi için ayar kısmını yaralamanız lazım
resimdeki gibi

arkaşlar program sorunsuz çalışıyor kendim dedim bir sorun oldugunda yardımcı olurum

çalışmıyo................ nedeni 4 olmasından olabılır mı?

berkekolik1

Üye
kardeşim ben bu gün kırdım :D ama dediğin gibi yaptım her şeyi uygulama geldi masaüstüne ama açınca bluetooth resmi gözüküo fakat hemen kapanıyor restart attım lütfen yardım et.

edit: 3GS BENDEKİ NASIL SİLERİM YARDIM

rapege

rapege

Üye
kardeşim ben bu gün kırdım :D ama dediğin gibi yaptım her şeyi uygulama geldi masaüstüne ama açınca bluetooth resmi gözüküo fakat hemen kapanıyor restart attım lütfen yardım et.

edit: 3GS BENDEKİ NASIL SİLERİM YARDIM

uygulamayı cydia üzerinden silebilirsin

atakax

atakax

Üye
ben yükledim iphone da yüklü ancak açılıyo gibi gözüküyor ama çaılmıyor hemen kapanıyor sildim tekrar yükledim yine aynı şey sebebi nedir nasıl düzeltebilirim teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

4.0.1 yüklü cihazda

zobycan

Üye
3gs 3.1.3 de calıştırabilen varmı arkadaslr ???

Üst Alt