iphone 3g Bluetooth yükleme resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

mnadide

Üye
arkadaşım ben ipone mu nasıl kırıcam ki bluetooth yükleyim...

AskinSahi

AskinSahi

Üye
beni çok büyük dertten kurtardın kardeşim saolsın herşey soruzsuz çok güzel çalışıyo

serhat00

serhat00

Üye
hepinize rock tan ibluenovayi indirmenizi tavsiye ederim

cemyılmaz1996

Üye
mrb bende ipone var Bluetooth girince ınitializng Bluetooth now wait a moment diye yazı çıkıyor yardım edebilirmisiniz.

selin-89

Üye
arakadaslar acıl yardıma ıhtıyacm var lutfen iphone 3gs ıle ılgılı bılgılı olanlardan yardım rıca edecegım yenı bır iphone 3gs aldım bluetooth nun baska tellerle kullanılmadıgını bılıyordum falat kullanmanın bır yolu varmı?cunku bluetotthumu mınıbook umlada eslesdıremıyorm iphonede doya aktarım hızmetı yok dıyor lutfen acıl yardım bu telefon cok karısık her turlu bılgıye ıhtıyacım var buraya pek gıremıyorum yardımcı olabılcek arkadaslar [email protected] dan yardımcı olabılırlerse sevınırım tesekkurler

kamakomidumi

Üye
her telefon için :bann::aman2:(h):bilmm
:megafon::yuru:bye2:
arkadşlar bu program kırılmış ıphon lar içindir hertütlü telefon pc a resim muzik vido dosya taransferini sorunsuz yapabilirsiniz 2 $ fiyatı ama şimdi bedava kuracaz resimleri takip edin

Önce Cydia içersinde Manage kısmına gelin:bann:

Buradan Sources ı seçin…
Açılan sayfada sağ üst kısımdaki edit e basın ve sol taraftan add e basın

Açılan ekrana http:// cydia.xsellize.com
yazın ve add source a basın.
Dilerseniz web sitesinden forumlara üye olup source u daha çok program ve içerik görebilirsiniz şu şekildede ekleyebilirsiniz..

:pro:
arkiler 100de 100 çalşıyo ama ek program istio mozilla 3.6 indirin yoksa çalışmaz bu arada dieri yalan soluo

mancenn

Üye
meraba abi ben yukledım kurdum ama sorun verdı sılmeye calışıyorum sılemıyorum dıger yukledıgım dosyalarda sılme işareti yanı X işaretı cıkıyo ama bluetooth dosyasında cıkmıyo silemedim bı turlu nasıl sılıcem bu dosyayı....

sekerpare9

Üye
yeni aldım bu aleti arkadaşlar nasıl yapıcaz kırılma olayını. kırılınca istedigin herşeyi yükliyebiliyormusun peki ?

nihatözdemir

Üye
yükledim çalıştıramadım ve silemiorum :F

kilinc976

Üye
Arkadaslar ben yeni iphone 3Gs aldim fakat bende Cydia programi yok nereden yükleyebirim?:hmmm

mustafa 1972

Üye
i phone 3 gs de calisir mi acaba

--------------- Ekleme ---------------

i phone 3 gs de nasil bluetooth kullanilir

asi9498

Üye
arkadaşlar arkadaşımız güzel anlatmış programı, ben de başka bir bluetooth progamı ile telfonuma mp3 kayıt ettim sonra mp3 ü bulamadım. mplayer diye cydia dan bir program indirdim programı çalıştrdım açılan klasörler içerisinde media klasöründe bluetooth ile aldığım mp3 ü buldum ve çalıştırdım.

hakan9466

Üye
engincim paylaşımın için çok teşekkürler, sen yazının başındada belirtmişsin ama ben ve benim gibi 3gs kullanan arkadaşlar dikkat etmemişiz .programı kurdum ama sürekli restart diyor belki 30 kere restartladım ama nafile demekki 3gs de kullanılamıyor.peki bunu telefondan nasıl silecez bu konuda bir bilgin varsa paylaşırsan memnun olurum saygılar...

By Savliusta

By Savliusta

Üye
Kardeşim çok teşekkürler ayrıca ama ben bu müzikleri falan nasıl kullanıcam neresine atıyo cihazın

hertegenbos

Üye
3gs lerde calismiyor denedim olmuyor

hakan9466

Üye
nasıl silecez ekranda duruyo ölece , bunun gibi bikaç uygulama var ama bitürlü silemedim yardım plsssssss

anL2007

anL2007

Üye
Arkadaşlar Bende Vurgulıyım Dosya Alırken Programın Açık Olması Lazım

mus10

mus10

Üye
:megafon:selam arkadaşlar bnde iphone 3g var ibluetooth programını kurdum.program açılırken loading de bi sürekalıyor sonra da menüye dönüyor.bikaç kere programı sildim kurdum telefona restart attm ama yine aynı şey oldu.yardmcı olrsanız sevinirim.

serquat1

serquat1

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

kemal21

kemal21

Üye
sağol gerekli bir program

Üst Alt