iphone 3g Bluetooth yükleme resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

burakb4b4

Üye
cok teşekkürler bu sitede callclear da bulunuyor yaptıgınız görüşmeleri tel tek silebiliyorsunuz
aylardır aradıgım 2 programıda buldum cok sağol

onlyqadir

Üye
iyidie arkadaşlar bu programın linki nerde

yserbet

Üye
bende error veriyo nasıl çözcem bu sorunu

abdullahsalam

Üye
benim telefonum iphone 3gs normalde bluetooth sorunu 3g lerde oluyodu ama bende de var ve deli oldum hiç bişey bulamıyor kendisi bulunsa da dosya alamıyor gönderemiyor.. umarım bu program işe yarar yüklemeye başladım bile... ve emeklerin için tşk ederimmm

--------------- Ekleme ---------------

dostum hiç bi işe yaramadı çalışmıyor uygulama

abdullahsalam

Üye
versiyon 3.1.2 ama olmuyo 50 defa denedim

sedat012

Üye
link nerde

apocan7

Üye
tşkler arkadasm gzl bilgi işime yaradıı:oke:

B-A-R-O-N

B-A-R-O-N

Üye
hersey guzel hosta iphone indi bluetooth ama acmaya kalkinca restart yapin diyor restart yaparsam telefonu birdaha acamam 3gslerdeki malum bilinen sorun hersey gidiyor bunun baska bir yolunu bilen varmi arkadaslar....

ondertnc

Üye
bu program nerden indiriliyo??????????????????

B-A-R-O-N

B-A-R-O-N

Üye
hersey guzel hosta iphone indi bluetooth ama acmaya kalkinca restart yapin diyor restart yaparsam telefonu birdaha acamam 3gslerdeki malum bilinen sorun hersey gidiyor bunun baska bir yolunu bilen varmi arkadaslar....

baska yolunu bilen varmi manuel kurulum falan.
biryerden craklanmis dosyayi buldum pc ye indirdim ama bir uzantisi yok aldigim yerde root dizinine atin diyor bu root dizini nerdeki nasil bulabilirim fikri olan varmi istiyen olursa elimdeki iBluetooth paylasabilirim.

yinalcik

Üye
arkadaşlar kurban olayım bana bi yardım edin iphone 2g aldım ama bitürlü müzik atamıyorum..itunes indirdim olmadı iphone gözükmüyor dijital camera olarak cıkıyo yardımm plss...:(:(:(

pomogne

pomogne

Üye
Engin abi büyüksün abi çok sağol butun sorunlarımı çözdün çok teşekkür ediyorum çok çok saol abi ama bir sorunum daha var Cydia ya İblutoot un olayını yaptım Cdya da birşey gözükmüyor database eror dior o olaydan sonra

acaba bi düzelmesi varmi

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin abi büyüksün abi çok sağol butun sorunlarımı çözdün çok teşekkür ediyorum çok çok saol abi ama bir sorunum daha var Cydia ya İblutoot un olayını yaptım Cdya da birşey gözükmüyor database eror dior o olaydan sonra

acaba bi düzelmesi varmi
rica ederim :D şu aralar cydia da sorun varr

pomogne

pomogne

Üye
yapma ya

yani
genelde herkezde öyle demi
benım manage ye girdiğim zaman hiçibr dosya gözülmüyor sorun sızde de mi var

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
DAWN ben yükledim ayarlarıda verdiğin gibi yaptım yanlız bişey gönderince ana menüye dönüyor ama sarj işaretinin yanında işaret var hala bekliyom belki göndeirr die ama göndermiyor ¿¿ ??

nitem3

Üye
yha bnim iphone 3G s bluetooth çalişmiyo :off:bluetooth açiyom diger telefonlar bana gözükmüyo ama bn onlara gözüküyom we onlar bana bisi yoliyamiyom anlamadim biisi :hmmm:off:

ozkantulek

Üye
selam iphone 3g 3.1.2 yeni aldım fecoodan izleme yapamıyom googleden fideo acmıyor bana yardımcı olurmusunuz

rockboycyprus

Üye
Iphone 3gs 16gb 3.1.2 var ama program acılırken hata verıyor telden bluethoot acıkken de denedım kapalıykende olmadı. hatada telefonu yada bluethoot a rest atmamı soyledı denedım brı cok sefer ama aynı hatayı vermeye devam ettı. bunun yanı sıra bluethoot hafayı yedı sacma sapan bı acılıyor bır acılmıyor yada hıc acılmıyor... bılgınıze...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Iphone 3gs 16gb 3.1.2 var ama program acılırken hata verıyor telden bluethoot acıkken de denedım kapalıykende olmadı. hatada telefonu yada bluethoot a rest atmamı soyledı denedım brı cok sefer ama aynı hatayı vermeye devam ettı. bunun yanı sıra bluethoot hafayı yedı sacma sapan bı acılıyor bır acılmıyor yada hıc acılmıyor... bılgınıze...
hakan kardeş konu başlıgını tekrar okurmusun lütfen bak ne yazıyor
iphone 3g Bluetooth yükleme resimli anlatım
yani 3G ler için sadece 3g s bi yerde yazıyormu yazmıyorsa tabiki 3GS te sorun cıkar program^3G için

rockboycyprus

Üye
uykusuz zamanımıza denk gelmıs kusura bakma... kolay gele...

Üst Alt