iphone 3g Bluetooth yükleme resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

reggie77

Üye
kusrura bakma program gercekten super calışıyo ama ben jpeg dosyası alırken nereye kaydedıyo bılemıyom fotorafların ıcıne kaydetmıyo bana yardımcı olursan sevınırım

serseri-06

Üye
slm kardesım yorumları okudum herkeze yardımcı oluyorsun senden rica etsem banada yardımcı olman ben oyun program kısaca hıc bırsey yukleyemıyorum ya bana bı anlatırmısın kardesım cok tesekkurler.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wersiyon kaç cihaz j.b yapman lazım

maxjjack

Üye
İpone 3gs ler içinde olurmu

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilmiyorum dene sonucu paylaş

tekcis

tekcis

Üye
ustam eline koluna sağlık verdiğin emeklere sağlık

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ricaederim kardeş hayırlı olsun

beyaztane

Üye
nasıl silicez peki?

kaptan40

Üye
arkadaslar ben yaptim ama niyeyse bilmiyorum hep yükleme harasi cikiyor niye

ibodrum

Üye
ibluetoothu yukledim fakat çalıştıramadım ekrandan nasıl silebilirim?teşekkürler

buyar_207

Üye
slm arkadas bu programi yukledim fakat activity kismina gelince bluetooth programi kapaniyor restart attim fakat sorun duzelmedi acaba bunun nerden kaynaklandigini bilen varsa yardim edermisiniz bu siteye olan guvencim sonsuz ben araniza kosovadan katiliyorum:oke:

gonenc.k

Üye
Beyler şimdi bu hani iphone'nun bluetoothla dosya atılamıyor ya bu işlemle bunu halledebiliyormuyuz.

bilo48

Üye
arkadaşlar benim iphone 3G cihazım var.bluetooth u çalışmıyor cihaz garantili olup buna uygun program varmı acaba ? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

byfrodo

Üye
Herkese slmlar Öncelikle

bu olayı cözebilen varsa bana özelden e_mail adresni msj atablirmi acaba cok memnun olurum özellikle dawn kardes Bi yardımcı olursanız cok sewinirim..

Simdiden tesekkürler..

cecem41

Üye
ben cydia yıkullanamıyorum başka türlü yükleme olabilirmi...yardımcı olursanız sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nette verilmişti bulabilirsin..ipa uzantılı olacak..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben cydia yıkullanamıyorum başka türlü yükleme olabilirmi...yardımcı olursanız sevinirim
olmaz başka yolu yok

--------------- Ekleme ---------------

Herkese slmlar Öncelikle

bu olayı cözebilen varsa bana özelden e_mail adresni msj atablirmi acaba cok memnun olurum özellikle dawn kardes Bi yardımcı olursanız cok sewinirim..

Simdiden tesekkürler..
adresimi atım profilimdede var ekleyebilirsinzi

astsb

Üye
mrb engn kardes
yapamaz, yığın uygulama yeniden başlatıp deneyin başlatın. sorun devam ederse, cihaz yeniden deneyin.
bluetooth programı herseferinde bu hatayı veriyor ing olarak ne yapmalıyım yardımın için şimdiden tesekkurler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mrb engn kardes
yapamaz, yığın uygulama yeniden başlatıp deneyin başlatın. sorun devam ederse, cihaz yeniden deneyin.
bluetooth programı herseferinde bu hatayı veriyor ing olarak ne yapmalıyım yardımın için şimdiden tesekkurler

Cihazın nedir 3g mı eğer 3gs ise problem cikarabilir gs in guvenlik onlemi daha yüksektir g göre programı sil yeniden yükle dene bir kac defa cizadan itineste ücretsiz porgaram yükle

astsb

Üye
ewet 3gs cihaz tekrar denicem tesekkurler

Üst Alt