iphone 3g Bluetooth yükleme resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Engin68

Üye
Nasıl yuklicez bunu programı bulamadım

Memet2631

Üye
akadaslar ben yapamadım dedınız gıbı yapıyom ury eklıyom ok falan dıe bıseyler cıkıyooo bana yardım cı olurmusunuzzzz

broper

Üye
tm hersey guzel veri alıyorum aama acamadıktan sonra ne anladımkı resm attm buldm gelen yerı ama acamıom

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tm hersey guzel veri alıyorum aama acamadıktan sonra ne anladımkı resm attm buldm gelen yerı ama acamıom

Kardes attigin resim jpg formatinda ise direk resimlerin icinde gorunecektir ama gif tarzi resimleri malesef telefon acmaz

crazytotem

Üye
hoca sağolasın yükledim resim gönderdim çalışıyor... güzel bir paylaşım olmuş :sukur:

darülmendep

darülmendep

Üye
Teşekkürler

kerriganbb

Üye
benim telefonda ayarlarda bluetoohh açma kapama düğmesi dışında bluetoohtla ilgili hiçbir şey yok. mesela ilk mesajdaki ekran falan nerde ben mi bulamıyorumm?

astars44

Üye
Arkadaslar sa nasıl muzıklerı yanı bıze gonderılen muzıklerı dınlıyebılecegız yada anlatan bır sıte var mı net olarak ,,,, tesekurler

peyzani

Üye
çok saol ya helal olsun walla iphona bakıp da bluetooth yok demek kötü oluodu büyük eksiklikti sayende halloldu

belakajmer48

belakajmer48

Üye
3.0 ı Destekliyormu

edım

Üye
sayfa bulunamıyor adreste sorunmu var

matrax_man_22

Üye
bu programı nerden indiricez kardeş söylermisin bulamadım da

ajanx

Üye
Hocam eline sağlık yalnız benim makina 3.0 porgramı yüklüyorum ayarları yapıyorum defalarca restart da atıyorum herşey güzel çalışıyor açılıyor gndercem cihazları buluyor fakat send diynce programdan çıkıyor kapatıyor kendini yani almıyor ve gndermiyor senin anlıcan acaba 3.0 da çalışmıyo mu bana bi yardımcı olsan ..

duwayn

Üye
sayfa uçmuş.

cepdunyasi

Üye
arkadaşlar yeniden update edilmiş yeni adres veriyorum
Sources den add e gelip aşşağıdaki adresi yazarsak kabul ediyor.. 3.1.2 için çalışıyor denedim.

cydia.xsellize.com
kolay gelsin...

aop3136

Üye
arkadaşım merhaba ben resim deki gibi edit daha sonra add diyorum ancak: yazıp add source tıkladığımda önce verifing URL diyor sonra hata mesajı olarak "did not find repository" geliyor ne yapmalıyım teşekkürler şimdiden. ıphone

onurbahattin

Üye
slm benim ıponun versionu son çıkan 3.1.2 bunda dediklerini yaptım bir mesaj çıkıyor source adresi girince neden acaba

cepdunyasi

Üye
arkadaşım merhaba ben resim deki gibi edit daha sonra add diyorum ancak: yazıp add source tıkladığımda önce verifing URL diyor sonra hata mesajı olarak "did not find repository" geliyor ne yapmalıyım teşekkürler şimdiden. ıphone

Selam adresi kullanılmıyor o adresi yazdğınızda URL adresinde hata veriyor.

xsellize adresi güncellemiş ve sitesinde paylaşmış. yeni adresi aşşağıda veriyorum.

resimde anlatıldığı gibi adımları gerçekleştirdikten sonra en son add kısmına tıklayıp yukarıdaki adresi yazıyosunuz sorun çözülmüş oluyor.

Kolay gelsin teşekkurler...

Üst Alt