iphone 3g 8 gb acil yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ömer oğuz

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g 8 gb acil yardım edin
ustadlar bende iphone 3g var ama update yaparken usb fişi çektim ve iphonun ekranında i tunes ve usb kablo işareti var ve hiç bişe yapamıyorum i tunese girdigimdede i tunes de update tuşu aktif deil ne yapmam lazım hangi proramı kullanmam lazım acillll yardım edersenz iyi olur şimdiden ALLAH RAZI OLSUN YADIM EDENLERDEN

• Beğen
Tepkiler: akolik

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Telefonunu intunese bağla telefonu kapat power + home tuşuna basili tut elma cikinca poweri birak home basili tutmaya devam ett pc ekranına pencere çıkana kadar çıkan pencerece restore edeceğin ipaw dosyasını göster ok de kolayı gelsi

ömer oğuz

Üye
    Konu Sahibi
onu denedim 3.1.3 ipaw denedim olmadı

bahadir613

bahadir613

Üye
Telefonunu intunese bağla telefonu kapat power + home tuşuna basili tut elma cikinca poweri birak home basili tutmaya devam ett pc ekranına pencere çıkana kadar çıkan pencerece restore edeceğin ipaw dosyasını göster ok de kolayı gelsi
Eğer Yazdığı Gibi Yaptığında Olmuyorsa Tavsiyem Servise Yada Telefoncuya Götürmendir..
Bu arada telefon yurtdışından mı yoksa burdanmı aldın...?

ömer oğuz

Üye
    Konu Sahibi
almanya

bahadir613

bahadir613

Üye
Yerinde Olsam Update etmem çünkü ben 3 ay önce öyle bir gaflette bulundum bende almanyadan aldım burda update ediyim dedim kitlendi...pasaporta işlenmiş halde kaçak değil yani...daha 1 hafta önce açıldı şifresi yeni kırıldı...bir yetkiliye danışmadan yapma bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt