Alınık Acil istanbul içi alınık İphone 3g 16 gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
    Konu Sahibi
Acil istanbul içi alınık İphone 3g 16 gb
Sevdiğim bir arkadaşımın beyaz iphone 3g 16gb temiz telefonu aracımdan çalındı arkadaşlar kendisine yenisini almam hatta acil almam lazım çünkü kendi telefonumu kullanması için ona verdim ama yenisini almadan kendi telefonumu geri isteyemeyeceğimi hesap etmedim :( tekliflerinizi değerlendirmeye hazırım şimdiden herkese anlayışı için çok teşekkür ediyorum.

Emre

Üye
Bütçe ?Geçmiş Olsun

turancen

turancen

Üye
Geçmiş olsun kardeş, yardım etmek istersim ama iphone 3g yada 3gs zor bulunur. Buralarda telefoncularda satılıyor ama tabi araştırmak gerek

Peocawe

Peocawe

Üye

buradan bakabilirsiniz hocam.

geçmiş olsun.

phasan

phasan

Üye
geçmiş olsun elimde apple 3gs var orjınal siz kaç tl almayı duşunuyorsunuz satabilirm

kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
    Konu Sahibi
fiyat konusunda bilgim yok arkadaşlar bütçe mütçe planımda yok en iyisi en güzeli nerdeyse onu almak zorundayım en acil tarafından!

phasan

phasan

Üye
ben de satılıyorum apple 3gs 32 gb yanında ugb kalosu şarj aletı + arka kapak + kılıf verılecektır ve hepsı orjınaldır fiyatı 400 tl hiç bir çizigi yoktur burayada bakabılırsın maxicep sitesinede koydum resımlerıne bakabılırsın

• Beğen
Tepkiler: kadirgursoy
kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
    Konu Sahibi
ben de satılıyorum apple 3gs 32 gb yanında ugb kalosu şarj aletı + arka kapak + kılıf verılecektır ve hepsı orjınaldır fiyatı 400 tl hiç bir çizigi yoktur burayada bakabılırsın maxicep sitesinede koydum resımlerıne bakabılırsın
özelden yazdım adamım kısmetse olacak inşallah :)

kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
    Konu Sahibi
ihtiyaç giderilmiştir konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...