iphone 3 gs sim lock çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huzur1

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3 gs sim lock çözümü
arkadaşlar kısaca anlatayım i phone 3 gs cihazım yurt dışından gelmişti bende sazan gibi 3.1.3 versiyonuna yükselttim telim simlocka girdi tüm forumları gezdim şimdilik bir çözüm yok diyorlar altta linkini vereceğim sitedeki programın sorunu hallettiğini söylüyorlar ricam birde siz inceler görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar kısaca anlatayım i phone 3 gs cihazım yurt dışından gelmişti bende sazan gibi 3.1.3 versiyonuna yükselttim telim simlocka girdi tüm forumları gezdim şimdilik bir çözüm yok diyorlar altta linkini vereceğim sitedeki programın sorunu hallettiğini söylüyorlar ricam birde siz inceler görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

ercumnt

ercumnt

Üye
arkadasım bu onlock işlemını tum dunyada yayınlayan tek yer dev team dir oda şuan unlock işlemının bulundugunun 3.1.3 için fakat test aşamasında oldugunu yazıyor sahtekarlara para kaptırmayın dıyede acıklama yaptılar.. onlardan baska hıc kımse bu unlock işlemını yayınlamıyor ılk olarak onlardan haber bekleyecegız bnde aynı durumdayım bu tur sahte seylere ınanma suan unlock yok bu fw için yakında cıkacak denılıyor bır haftaya kalmaz cıkaracak dev team sabret

volpan

volpan

Üye
yanlız sabır kalmadı tükendi en sonunda n97 aldım nokia yine kazndı anlıyacağınız telefon istediği kadar güzel olsun beni madur etti ya havada uçup taklada atsa iphone benim için bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt