İphone 2g önerirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
İphone 2g önerirmisiniz?
Yarım saat iphone bölümünü inceledim ve şu an içimde bir iphone almak için acaip bir istek var ama param yok şimdilik fakat biriktircem. Fiyatları inceledim 2g ler 600 civarı 3g ler 900 civarı. Bi kaç sorum olcak yanıtlarsanız sevinirim:)

1- İphone 2g ile 3g arasındaki tek fark GPS, internet, 3g mi yoksa işletim sistemindede farklar varmı?
2- İphone 2g alsam sitede şu anda bulunan oyunları, uygulamaları vs. istisnasız çalıştırırmı? Eğer şimdilik çalıştırıyorsa atıyorum 1 yıl sonra çıkan bir oyunu çalıştırmaz hale gelirmi?
3- İphone 2gler genelde kayıtsız oluyormuş galiba kayıtsız alırsam nasıl kaydettirebilirim?
4- İphone 2gnin fiyatı yaklaşık 600 civarı sanırım 0 ı böyle 2. elide nerden baksan 400 vardır fakat hiç 2. el göremedim acaba 600 denilenlermi 2. el 0 yokmu hiç?
5- Ebay den falan İphone getirtebilen varmı? Eğer varsa benim için Türkiyeye getirtirse %25 karla bana satabilirmi?

Çok teşekkür ederim. Ayrıca İphone 2g satan varsada bilmek isterim:megafon:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kardeş bu kadar sorularının tek cevabı var iphone 3G al kafan rahat etsin 2 g sıfırını bulamsın ilerde sorun cıkarır

adssss

adssss

Üye
iphone 3g oyunlarını 2g istisnasız çalışıtırırmı peki dawn?

meyhaneci5858

meyhaneci5858

Üye
Bir 2G kullanıcısı olarak cevaplamaya çalışayım
Sorularınız ve Cevaplar;
1- İphone 2g ile 3g arasındaki tek fark GPS, internet, 3g mi yoksa işletim sistemindede farklar varmı?
Cevap: 3G yok. internet wifi veya edge olarak bağlanabilirsin. Ben bugune kadar başka bir fark görmedim. + jailbreak işlemiyle zaten birçok sorunu aşmış oluyorsun, bluetoot video, mms vb. vb.

2- İphone 2g alsam sitede şu anda bulunan oyunları, uygulamaları vs. istisnasız çalıştırırmı? Eğer şimdilik çalıştırıyorsa atıyorum 1 yıl sonra çıkan bir oyunu çalıştırmaz hale gelirmi?
cevap: iphone 2G 3G 5G; oyunların bununla alakası yok, Yazılım ile alakası var. sen yazılımı güncel tuttuktan sonra çalıştırmama ihtimali yok bence. şuanda bende bütün yeni çıkmış uygulama ve oyunlar çalışır durumda.

3- İphone 2gler genelde kayıtsız oluyormuş galiba kayıtsız alırsam nasıl kaydettirebilirim?
cevap: kayıtsız olacak diye bi genel kural yok. ürünü kişi pasaport kaydı yaptırabilir. mesela bendeki pasaport kayıtlı kapanma riski vb. durum yoq. 2G lerde tek fark fake imei yapabilirler. ama 3Glere fake imei yapılmıyor.
Alırken dikkat edeceğin nokta şu: kutusu veya arkakapağındaki İMEI numarası ile telefonun içindeki IMEI numarasını karşılaştıracaksın (*#06# yaparak)

4- İphone 2gnin fiyatı yaklaşık 600 civarı sanırım 0 ı böyle 2. elide nerden baksan 400 vardır fakat hiç 2. el göremedim acaba 600 denilenlermi 2. el 0 yokmu hiç?
cevap: Türkiyede sıfır 2G bulmanız neredeyse imkansız. Birisi toprağın altına gömmediyse:) İkinci el olarakta 400liraya satılan 2Glerden hayır gelmez. temiz bir 2G bulursanızda ikinci el 600 civarı olur. 2Glerde karşılasılan en büyük sorun Arka kasanın çabul deforme olmasıdır. Zaten 400 civarında bulacagınız bir 2G eli yüzü çizikten görünmez. açıkcası birhayli aramanız lazım. yada ezik çizik bunları görmezden geliceksiniz
5- Ebay den falan İphone getirtebilen varmı? Eğer varsa benim için Türkiyeye getirtirse %25 karla bana satabilirmi?
Cevap: Bunu babası oğluna yapmaz :) Yani bakkaldan alır gibi öyle kafana göre türkiyeye sokmak mümkün değil. Zaten öyle olsaydı Yurtdışında 450€ olan 3GS, Türkiyede 900€ civarında satılmazdı:)
umarım bilgiler faydalı olmuştur.

enesuzel

Üye
hicbirini alma 3gs al 450$ +7$ shipping e ebay den aldim sorunsuz calisiyor yanlislikla 3.1.3 e update ettim ama at&t kullaninca hic bi problem cikarmiyor simdi unlock cikmasini bekliyorm yakinda cikinca problem kalmiyacak

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ben iphone onermem 2G 3G ikiside ayni zaten farki yok birbirinden ufak tefek seyler var arada oda programlarla haloluyr

fubo

fubo

Üye
cok eski bir konu ama yazmak istedim.iki seneyi geckindir 2g kullaniyorum,iki hafta once 3gs aldim, inanin insanin ayni telefona fazladan para vererek almasi bana biraz zor geldi baslarda.3gs de olupda ilk nesilde olmayan ozellikler gps chipi ve 3G olayidir birde donanim olarak 3Gs daha hizlidir.kamera kaydi,mms felan hikayedir bunlar jb li 2G ler icin hikayedir hepsini yapabilirsiniz. suan piyasadi bircok uyguluma ve oyunu sorunsuz calistirip kullanabilirsiniz.ama piyasa da temiz bi iphone 2g buabilirmisiniz burasi tartisilir yoksa cogu telefondan hala cok ustundur bana gore.bana 3GS en buyuk artisi kontratima dahil olan sinirsiz 3G baglantisi dir eyer bunada ekstra dan para odemem gerekseydi, kesinlikle para vermezdim ama bu sekilde guzel gps olayi ise aten ekstra bi gps cihazim var iphone dan kullanirmiym belli olmaz.daha dun tomtom yukledim guzel ama sarj olayini nasil yapariz orasini bilemiyorum.bu arada bana gore iphone 2g ile samsung f480 karsilastirirsak f480 daha yeni bi telefon 3g ozelligindan baska bir artisini goremedim.

not: az once yukledigim Street fighter 4 oyunu (yeni bir oyun) ilknesil iphone da sorunsz bi sekilde calismaktadir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt