Telefon Tavsiyesi İphone 2G mi Samsung S8000 Jet mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

mode01

Üye
    Konu Sahibi
İphone 2G mi Samsung S8000 Jet mi ?
arkadaşlar bu iki telefondan hangisini önerirsiniz

hoss

hoss

Üye
ikisinide önermem wave2 ,galaxy s, x10 , iphone 3gs ,htc desire gibi modeller cok daha iyi tercihler olur

mode01

Üye
    Konu Sahibi
hoss önerdiğin telefonlar biraz pahalı ben daha çok 300-400 tl arası bakıyorum. (önerin için teşekkürler)

hoss

hoss

Üye
samsung jet alman daha iyi olur , 2g cok eski çok kısatlamaları var ve özellikleri düşük

mode01

Üye
    Konu Sahibi
samsung jet in özellikleri çok güzelde uygulama fazla yüklenmiyor iphone 2g nin de özellikleri pek yok ama uygulama çok .d

hoss

hoss

Üye
ikinci el android işletim sistemli bir cihaz al oyun uygulama konusunda sıkıntı cekmezssin

silver021

silver021

Üye
Samsungun jetin tüm özellikleri sisteme entegre gelior. açikçasi jet daha iyi bir secim olur. ekrani amoled kamerasi 5mp otofokuslu. yani jet cok mantikli.

mode01

Üye
    Konu Sahibi
Bir de Samsung galaxy mini var hem android hemde fiyatı makul ne dersiniz?

mode01

Üye
    Konu Sahibi
Samsungun jetin tüm özellikleri sisteme entegre gelior. açikçasi jet daha iyi bir secim olur. ekrani amoled kamerasi 5mp otofokuslu. yani jet cok mantikli.

Teşekkürler önerin için silver021

----------Eklendi @ 18:18:07 ---------- Yazıldı @ 18:16:13 ----------

çok daha iyi tercih olur , o fiyata alabilecegin en iyi model diyebilirim

evet bencede (teşekkürler)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
2. el iphone 3 gs

dufy85

dufy85

Üye
ben samsung a bakmam bile iphone varken :)

sonerso

Üye
iphone 3gs nin fiyatı ile 4 tane sıfır samsung jet alabilirsin, jet 3 gs den daha iyidir.

3g görüntülü görüşme var, ekran kalitesi mükemmel, divs, mp4, real player vs. filmleri at jete, tv den seyret. dijital pusula, navigasyon, 3g, wifi yok yok. telefonda

technoshark

technoshark

Üye
iphone uygulama bakımından daha geniş samsunga nazaran samsung jet kullandıgım ıcın dıyorum uygulama konusunda cok kısıtlı.. oyunları sacma.. ne bılım bır cok sey eksık ben olsam iphone alırdım yanlız 2g demıssın bence sen onu degıstır azıcık ustune kat 3g al daha iyi :)

buket2

buket2

Üye
bence 2side kötü.. samsung jet met diil ya...telefonlar habire kitlenip kalıyor:) birde onun teknik servisiyle mi uğraşacaksın? iphone dersen gayet güzel (di). ee çok eskidi birde alıcaksın 2.ci el kim ne yapmış ne etmiş bilemiceksin... zaten telefon dediğin hassas cihaz..ben elektroniğin 2.ci el olarak alınmasına karşıyım..önceki sahibinin 1 kere yere düşürmesine bakar, onda bişey olmazda sen alırsın sende patlar... madem 400 tl civarında bir telefon düşünüyorsun.. android froyo işletim sistemine sahip lg optimus me yı öneririm sana.. o fiyata alacağın en iyi smartphone.

jigsaw_54

Üye
Jet'in hakkını yemeyin arkadaşlar kilitlenme filan olmuyor telefonun hafızasını doldurdum 4GB hafıza kartımı da doldurdum banamısın demiyor tıkır tıkır çalışıyor ayrıca UYGULAMA KISITLI DEĞİL java olan tüm uygulamaları açıyor ben yüzlerce oyun program vs yükledim sıkıntısız çalışıyor ve kamera olarak çok çok iyi iphone 2 de video çekemiceksin çekmek için programla filan uğraşacaksın iphone da flaş yok oysa ki jet'te çift flaş var ve 5 mpx ayrıca bluetoothta sorun veri alım-gönderimi yapmıyor onun için de program yükleyeceksin pcden müzik resim filan atmak kolay değil bilgisayara iTunes kurup onunla bağlantı kuracaksın o şekilde atacaksın e her gittiğin yerde iTunes olmayacağına göre JET'i öneririm her ikisini de kullandım her türlü >>>>>JETTTTT>>>>>

technoshark

technoshark

Üye
aslında jet kullanıcısı olaraktan uygulama konusunda sıkıntı yaşadığımı belirtebilirim.. oyun veya farklı uygulamalar bulamıyordum heleki navigasyon olayını bir türlü yapamamıştım..

mftk10

mftk10

Üye
abi ya x3samsung güzelmidir:hmmm:hmmm:hmmm

buket2

buket2

Üye
iphone nin yanında samsung un lafı bıle olmaz bence... samsung çoğu yönden gerçekten kalitesini bozdu..