iphone 2g alırken nelere dikkat etmeliyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
iphone 2g alırken nelere dikkat etmeliyim
arkadaşlar herkese hayırlı günler.arkadaşlar ben 2. el iphone 2g almayı düşünüyorum.benim size sorum şu alırken nelere dikkat etmeliyim şimdiden teşekkürler

atakax

atakax

Üye
normal telefonda olduğu gibi içine dışına bakın bide en önemlisi cihazın yurtdışı olup olmadığı kayıtlı olup olmadığına bakın iphone yurtdışından çok getiriliyor ona göre güncelleştiirme sonrası sıkıntı olur birde 2g ye destek kalmadı artık şahsen biraz daha para koyup 3g almayı tercih ederim öle yaptımda zaten 2g de 2. el olucak nasılsa

afterlife97

afterlife97

Üye
Bence alma biraz daha para koy 2. el 3G al iPhonedan nefret edersin

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
ya ona imkanım yetmez bugün telefoncuya gittim iphone 2g ye 500 dedi iphone 3g ye 600 dedi. 3g alayım madem

manu1905

Üye
ya ona imkanım yetmez bugün telefoncuya gittim iphone 2g ye 500 dedi iphone 3g ye 600 dedi. 3g alayım madem
bence 3g ıcın 600 cok ucuz yanı cıhazı kontrol et ıcıne dısına bak kayıt durumuna felan kacırma yanı temızse cıhaz tabı bıraz daha para koyma ımkanın varsa 3g's al :)

ProFeteröl

Üye
Ben 500 tl turcellden alınmş 3g 8g buldum

xeelee

Üye
2 g ile 3g arasında cokta aman aman fark yok alcaksan illaki 3 g s al daha iyi biriktir paranı öle al 800 e falan rahat bulursun 3g s serisini

Emre-45

Emre-45

Üye
600 3g için çok mu ucuz ?? Arkadaşlar fiyatları bilmiyorsunuz heralde..? 500 TL ye bulabilirsin kardesm biraz zorlasan ama 600 e temiz ise al 3g yi..

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
peki alacağım telefon yurt dışından geldiyse sorun olurmu

atakax

atakax

Üye
jailbreaksiz kullanamazsın cihazı versiyon güncellerken dikkat etmen gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt