İphone 2g 1.1.4 app store yok ve itunes dan da application yükleyemiyorumm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fulia

Üye
    Konu Sahibi
İphone 2g 1.1.4 app store yok ve itunes dan da application yükleyemiyorumm!!!
Merhaba sitenize yeni katıldım ve çok yararlı bilgiler buldum.Elimde iphone 2g var 2.el geçenlerde bir problem oldu ve telefoncu yazılım yükledi fakat şimdi içinde app store yok ve itunesla da uygulama indirip yükleyemiyorum ne yapmam lazım.Lütfen yardım acemi bir kullanıcıyım :S

hakankurban

hakankurban

Üye
telefon muhtemelen jailbreaklıdır cydia ,ınstallius gibi bir proğram vardır yoksa jailbreak yapmalısın

Fulia

Üye
    Konu Sahibi
cydia yok ama installer var içinde nasıl yapabilirim installerla peki bir bilginiz varmı?

atakax

atakax

Üye
versiyon çok eski önce hiç birsey yapmadan onu bir güncelle bildiğim kadarıyla zaten 1.1.4 te app store yok 2.0 ile gelmiş olması lazım teleofncu baya kazıklamıs o açıdan seni

Fulia

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardaki itunes versiyonunu yükseltince hata vermeyi bıraktı fakat bu sefer iphone bağlıyken sync diyebileceğim bir application kısmı görünmüyor iphone da.indirdiğim bütün uygulamalar kütüphanedeki uygulamalar bölümünde kalıyor ne yapacağımı şaşırdım :S

ediyukav881

ediyukav881

Üye
bendede aynı kardeşşş

Fulia

Üye
    Konu Sahibi
44 kişi bakmış ama yardım eden yok.kimse ne yapılabilir bilmiyormu???

5800123

Üye
Bendede Var aynı sORUN

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar telefonunuz yurtiçi mi yoksa yurtdışımı ? fake imei mi kullanıyorsunuz ? hangi sürümde jailbreak yapmak istiyorsunuz ? yazdıklarımı yanıtlayın yardımcı olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt