iPhone Uygulamalar Kendi Kendine Siliniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone Uygulamalar Kendi Kendine Siliniyor
Apple'ın akıllı telefon piyasasını kasıp kavuran iPhone cihazları her ne kadar yüksek fiyat etiketine sahip olsa da yüz milyonlarca hazır müşteriye sahip. Öyle görünüyor ki şirketin bu yüksek müşteri potansiyeli uzun yıllar boyunca devam edecek. Kendi geliştirdiği iOS işletim sistemini, işlemci mimarisini ve kendi telefon tasarımını kullanan şirket bu yönüyle müşterilere en iyisini sunmaya çalışıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıcalıklı bir dünyanın parçası olmak elbette her kullanıcının isteğidir. Bunun avantajları olsa da bazen dezavantajları oluyor. Mesela başka cihazlar ile Bluetooth üzerinden dosya paylaşamama, mp3 dosyalarını zil sesi yapamama ve bunun gibi birçok farklı konuda dezavantaj oluşturan iOS işletim sistemi bazen de kullanıcıların canını sıkabiliyor.

Eğer bir iPhone kullanıyorsanız ve uygulamalar kendi kendine siliniyor ise korkmanıza gerek yok. Cihazınıza zararlı yazılım girmedi veya cihazınız başkalarının kontrolü altına alınmadı. Bu tamamen iOS işletim sisteminin kendi kendine yaptığı bir işlemdir. Apple tarafından geçtiğimiz yıllarda işletim sistemine dahil edilen bu özellik sayesinde kullanıcıların çok az veya hiç kullanmadığı fakat cihazda yüklü olan uygulamalar varsa işletim sistemi otomatik olarak bu uygulamayı kaldırıyor ve onun yerine bir bulut işareti getiriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Siz tekrar uygulama ikonuna tıklayarak uygulamanın App Store üzerinden tekrar indirilmesini sağlayabiliyorsunuz. Eğer iPhone kendi kendine uygulamaları siliyor diyorsanız ve bu özelliği iptal etmek istiyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden iTunes ve App Store menüsüne girerek Kullanılmayanları Sil özelliğini devre dışı bırakmanız gerekmektedir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt