iphone 1G/2G/3G/3GS--- 3.1.3 jailbreak nasıl yapılır....!

Sponsorlu Bağlantılar

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
iphone 1G/2G/3G/3GS--- 3.1.3 jailbreak nasıl yapılır....!
SLM ARKADAŞLAR ŞU YAYINLAYACAGIM 3 VİDEOYU İZLEMENİZİ RİCA EDİYORUM.VE AKICI İNGİLİZCESİ OLANLAR TERCÜME EDERSE HERKES FAYDALANACAKTIR.ADAMLAR 3.1.3 İÇİN JB YAPMIŞLAR....

How To Jailbreak 3.1.3 & 4.0 b1 Firmware - iPhone 2G,3G & iTouch 1st & 2nd Gen - Windows & Mac

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Jailbreak 3.1.3 Firmware iPhone ve iPod Touch 1G 2G 3G

--------------------------------------------------------------------------------------------------
iPhone 2G/3G/3GS On Jailbreak 3.1.3 Firmware ve Touch 1G/2G (PC) iPod

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

gm11400

Üye
ıyıde zaten 3gs ler harıc tabııkı unlocksuz 3.1.3 JB zaten yapılmakta

dundaryunus

dundaryunus

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapıllıyor anlatta bende yapayım.benim tele unloc gereksiz.yerli kayıtlı tel.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadşlar orjinal 3.1.3 versiyonunun j.b yokk bunu söyleye söyleye dilimde tüy kalmadı costom fw ile j.b mumkun eger orjinal fw yuklemisseniz cihazınıza artık j.b olmaz ama 3.1.2 den costom fw yaparsanız j.b yapabilirsiniz

drbadi

Üye
unloc 3gs lere nezaman olcak bu arkadaşlar daha unlock yapamadım....:((((

gm11400

Üye
nasıl yapıllıyor anlatta bende yapayım.benim tele unloc gereksiz.yerli kayıtlı tel.

anlatayım..

telefonun daha once JB yapılmıssa ve cydıada SSHH kaydın varsakı jb ıse %99 vardır..

3.1.3 VERSIYONDAN 3.1.2 dusersın ve JB yaparsın..

yada

ust postakı gıbı vede benım şuan kullandıgım gıbı custon 3.1.3FW atıp JB yapılmıs 3.1.3 kullanırsın

şart su

%100 cydıa sshh kaydın olmalı yoksa SUAN unut

asmenasmen1

Üye
teşekkürler

rockboycyprus

Üye
YURTDISI 3gs 16 gb 36. hafta uretımı 05.11.07 fw si olan iphonunumu 3.1.2 versiyondan (3.1.2 versıyon jbsını onceden yapmak şartıyla) 3.1.3 e yukselttım jbsını yaptım artı dunyadakı tum hatlara uyumlu hala getırdım yanı UNLOCK unuda yaptım. O kakadar çok varyasyonu varki bu jb ve unlock ıslemlerının bazılarıoluyor bazıları olmuyor ve bazende bırınde oluyor bırınde olmuyor tellerın her bır konu. benım yaptıgım işlemle olur hale geldı. kendım arastırdım yaptım herseyını. dıgerlerınde olurmu bılemıcem sorumluluk alamıcam... ama yok dıyenler jb ve unlock genellleme yapmasın. ben yaptım...

volkan.90

Üye
kardesim yardimci olunda bize yapalim su jb gi.benim versiyonda 313 .unlock gerekmez jb yeterli

rockboycyprus

Üye
volkan.90 profilini bi düzelt sen ılk once :):) n97 ne yaw :D sonra sıtede yardım bolumunde ılk sayfada ısını gorcek konular var akadaslarguzel guzel anlatmıs ordan yukle...

--------------- Ekleme ---------------

SLM ARKADAŞLAR ŞU YAYINLAYACAGIM 3 VİDEOYU İZLEMENİZİ RİCA EDİYORUM.VE AKICI İNGİLİZCESİ OLANLAR TERCÜME EDERSE HERKES FAYDALANACAKTIR.ADAMLAR 3.1.3 İÇİN JB YAPMIŞLAR....

How To Jailbreak 3.1.3 & 4.0 b1 Firmware - iPhone 2G,3G & iTouch 1st & 2nd Gen - Windows & Mac

Jailbreak 3.1.3 Firmware iPhone ve iPod Touch 1G 2G 3G

iPhone 2G/3G/3GS On Jailbreak 3.1.3 Firmware ve Touch 1G/2G (PC) iPod

volkan sonuncu vıdeo senın ıcın ordan guzel guzel yap işte...

vusalx

Üye
iyide bu videodan bisey anlasilmiyo... ekrani buyutunce yazilar bugulaniyor kucuk ekranda zaten bisey gorunmuyo dolayisila adam hangi siteden ne indiriyo orada ne yaziyor anlasilmiyo anlayan varsa lutfen yazsin....

gsray4ever

gsray4ever

Üye
iyide bu videodan bisey anlasilmiyo... ekrani buyutunce yazilar bugulaniyor kucuk ekranda zaten bisey gorunmuyo dolayisila adam hangi siteden ne indiriyo orada ne yaziyor anlasilmiyo anlayan varsa lutfen yazsin....

videoyu youtubedan aç; hd görüntülediğin zaman hersey belli oluyor..

vusalx

Üye
yanlis anlama olmasin 1. video u kastetmistim arkadaslar

Üst Alt