ipade oyun yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
ipade oyun yükleme
beyler bugün babam yeni ipad den getirecek ona nasıl oyun yükliyecem anlatır mısınız

15097

15097

Üye
öncelikle app store üyeliği aç ve ipad'den appstore'a gir oradan istediğini indir ipad'ine :oke:

rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
peki böyle nova gibi oyunları nasıl yükliycem androiddeki gibi yükleme dosyasını yükleyip sd dosyasını gameloft/games e mi atıcam

15097

15097

Üye
onu yapmak için jb'ye ihtiyacın var jb yapman lazım önce

rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
cihaz zaten amerikadan alınma garantisi burda geçerli değil heralde
peki jb geri alınabiliyor mu??

15097

15097

Üye
jb geri alınabiliniyor.

rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
jb karışık bi işlemmi yoksa jb programını yüklüyoruz sonrada tek bi tuşa basarak yapabiliyor muyuz??

Symbianize

Symbianize

Üye
Tek bi programla yapiyorsun sonra telefonuna cydia geliyo ondan installous indiriyorsun bu programla o oyunlari telefondan indiriyorsun sonra cydia dan appsync inidiriyosun bilgisayara indirdigin ipa uzantili dosyalari itunes tan rahatca atabiliyosun yani ya pcden indir yada installous dan ama jb sart

rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
anlatırken telefon demişin ama tablette de aynıdır her halde bu akşam deniyecem saol

rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
ama lazımmış

- - - Eklendi - - -

İpadi aldım onunla yazıyorum jb yapmak için bı link verir mısınız ?

rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
jailbreak yaptım cydia da geldi şimdi ne yapmam lazım

cihan628

cihan628

Üye
anlatırken telefon demişin ama tablette de aynıdır her halde bu akşam deniyecem saol
Çok detaylı anlatım istiosan ben anlatırım sana hatta bi sorun çıkmasını istemiosan msn ver karşılıklı konuşarak anlatam

- - - Eklendi - - -

jailbreak yaptım cydia da geldi şimdi ne yapmam lazım
cydia ya gir alttan sources kısmına tıkla sağ üstten edit e tıkla sol üstten add de ekrana çıkan kutuya http://cydia.hackulo.us/ yaz ekle onu orda bişiler yüklicek done yazcak ve hackulo oraya eklencek oraya gir aşağı doğru in orda installous u görcen ben yaptığımda installous 4 tü şimdi 5 oldu galiba onu indir return to cydia ve işlem tamam pcye bağlan itunes le istedğin oyuna tıkla sorunsuz yüklenir

bi teşekkür yeter :)

rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
bi teşekkür o zaman geriye oyunu indirip atmak kaldı :)

cihan628

cihan628

Üye
bi teşekkür o zaman geriye oyunu indirip atmak kaldı :)
istersen installous tan indir sanki app store dan indiriyomuş gibi güzel program, istersende pc den tıkla direk yüklüo
sana önerim nba, angry birds, fruit ninja fifa, real racing vb. oyunlar çok güzel

rstsn

rstsn

Üye
    Konu Sahibi
evet installous tan gangsteri indirdim oynuyom da yardımlarınız için saolun :tşk:

15097

15097

Üye
çok fazla yardımcı olamadım ama yardım edebildiysem ne mutlu bana :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt