onu yapmak için jb'ye ihtiyacın var jb yapman lazım önce
anlatırken telefon demişin ama tablette de aynıdır her halde bu akşam deniyecem saol

Çok detaylı anlatım istiosan ben anlatırım sana hatta bi sorun çıkmasını istemiosan msn ver karşılıklı konuşarak anlatamanlatırken telefon demişin ama tablette de aynıdır her halde bu akşam deniyecem saol
cydia ya gir alttan sources kısmına tıkla sağ üstten edit e tıkla sol üstten add de ekrana çıkan kutuya http://cydia.hackulo.us/ yaz ekle onu orda bişiler yüklicek done yazcak ve hackulo oraya eklencek oraya gir aşağı doğru in orda installous u görcen ben yaptığımda installous 4 tü şimdi 5 oldu galiba onu indir return to cydia ve işlem tamam pcye bağlan itunes le istedğin oyuna tıkla sorunsuz yüklenirjailbreak yaptım cydia da geldi şimdi ne yapmam lazım

istersen installous tan indir sanki app store dan indiriyomuş gibi güzel program, istersende pc den tıkla direk yüklüobi teşekkür o zaman geriye oyunu indirip atmak kaldı![]()
Sen ne yaptın ki?çok fazla yardımcı olamadım ama yardım edebildiysem ne mutlu bana![]()

dengeli konuş.geçmişi okursan görürsün.senin gibi insanlara laf anlatacak vaktim yok benim.Sen ne yaptın ki?![]()