ipa jar cevirmek mümkünmü?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
İpa çok farklı birşey :D

--------------- Ekleme ---------------

jar destekli bir telefona ipa yüklersen telefon havaya uçar :D:D

lolwork

Üye
ouff bnmkide java destekli yani olmaz oufffffffff:ağlarım:

as47

Üye
Ipa.To.Sis.Converter bu program lazım arkadaşlar bunu aramadıgım bı yer kalmadı yardım edersenız evınırım sımdiden teşekkür eder emeklerinize saygı duyarım

radoslaf

radoslaf

Üye
yoo hiçde bile havaya uçmuyo bnm bütün oyunlarım ipdan çünkü onlar daha kaliteli hemde telefon jar destekli :catcat:

ipa. dosyasını yükleyebilmen için ilk önce i tunes i indirip kurmalısın sonra eğer telefonun i pphone değilse i tunes ayarlarını anlayan birine yaptırmalısın bn ayarları serviste yapdırdım :hmmm

far741

Üye
bazi oyunlarını upload ette bari bizde oynuyalım :D

Revengeful

Emekli Yönetici
yoo hiçde bile havaya uçmuyo bnm bütün oyunlarım ipdan çünkü onlar daha kaliteli hemde telefon jar destekli :catcat:

ipa. dosyasını yükleyebilmen için ilk önce i tunes i indirip kurmalısın sonra eğer telefonun i pphone değilse i tunes ayarlarını anlayan birine yaptırmalısın bn ayarları serviste yapdırdım :hmmm

Ya birak ya :D işletim sistemi denen Birsey var :) hem tek o değil ram denen birseyde var. Bir defa ipa oyunlarını oynamak için grafik hızlandırıcı bulunan bir telefon almanız şart. Mac Os işletim sistemi olması ve ram i yüksek olması şart. Bunlarda iPhone demek zaten ;)

mc_mfi

Üye
ya bende n8 var ama olmıcana inanıyorum

radoslaf

radoslaf

Üye
bnde n97 war ve arkadaşlar inanınki telefonu ilk aldığım 1 ay boyunca acemi gibi çok küçük ekranda konsollarla oynuyordum eğer biliyorsanız jar,sis, jad, ipa bu gibi her türlü dosyayı rar üzerinden açın ve içine internetten telefon türüne göre dosyalar var onlarıı atın sonra tekrar türü ne ise telefona o şekil atıp yükleyin ancak ipayı yukarıdaki arkadaş abartmış o itunes ayarları ile ilgili değildir o telefon ayarları ile ilgilidir telefonun ne tür ise internetten yeni güncellemesini indir ve mac OS yamasını üzerine ekle ipayıda destekliyor ancak telefonunuza hızlandırıcıda indirmelisiniz ipa telefonunuzu çökertebilir iphonelerin zaten ram ve ekran kartı yoktur arkadaşım onlar Biyonik sistem taşırlar Mac Os Leopard tmmı bilmeden konuşmayın:nono::oke:

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Konunun amacına yonelık cevabım olmaz olamaz mumkun degıl ımkansız kabul edılemez programcılıga aykırı =) yanı olmaz ımpossible yanı sacmalık oldugunu ve telefonun kafayı yedıgını bıle dusunmuyorum cunku olamaz :)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

fondip003

Üye
Ipa.To.Sis.Converter bu program lazım arkadaşlar bunu aramadıgım bı yer kalmadı yardım edersenız evınırım sımdiden teşekkür eder emeklerinize saygı duyarım
ben i tunes den perfect poker i indirdim oda ipa uzantılı 5800 olmuyor cayır cayır bende arıyorum ipa yı sis çeviren proğramı bulursan cevabını bekliyorum kardeş:vur

----------Eklendi @ 23:50:55 ---------- Yazıldı @ 23:46:17 ----------

----------Eklendi @ 23:55:00 ---------- Yazıldı @ 23:50:55 ----------

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
ipa yı sise felan çeviremezsin ama Winrar ile açabilirsin.. ipa Winrar ile sıkıştırılmış hali... Bunları Ne Jar'a Nede Sis vs.. uzantılara çeviremezsiniz.... Çevirsen bile büyük ihtimalle telefonlarınız uygulamayı kaldırmaz veya desteklemez... (:

hastroloji

hastroloji

Üye
İmkansız hiç bi uzantı başka uzantıya çevrilemez.Çevrilse bile aksaklıklar olur.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaslar ipa uzantılı bir dosyayı jar a cevirmem mumkun mu. mumkunse yardım..
:zuhaha::ehe:aha::oke:bir zamanlar sisi jara çevirmek mümkünmü denirdi,artık rotayı büyüttük iphoneyi java istiyoruz.:D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Böyle bir şey imkansız. Çünkü ios işletim sistemleri sadece apple ın kendi ürettiği telefonlarda çalışır. :oke::oke::oke:

md_07

Üye
Öncelikle herkese selam aleyküm öncelikle şu convektör işini söyleyim şöle bi site var istiyorsanız bakın ben bişey anlamadım (( )) ama jar çevirmek çok basit zaten eger bilgisayarda java yüklüyse ipa dosyası diğelimki bir klasör içinde o klasörün içine giriyoruz yukarı çubuktan Araçlar + Klasör Seçenekleri + Görünüm + Bilinen dosya türleri uzantılarını gizle sekmesi çeltik işaretli olmayacak örnek :
yani orjinalı buyken FaceFighter_Gold_1.0.ipa bu olacakyani değiştiriyoruz klavyeden ipa silip jar yazmanız yeter li other klasörüne atın deneyin ben denedim bende wave var ben facefighter oyunu çok istiyorum bana kalırsa wave iponeden daha iyi işlemci 1ghz rem 512 ama olmadı başladı kurdu ortasında sorun verdi taban dosyalar uyuşmadı itunes denemedim elbet ipone oyunlarını başka telefonlara yüklemenin bir yolu vardır ben itunes bakacam ve sonra tekrardan dönerim :naughty:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Öncelikle herkese selam aleyküm öncelikle şu convektör işini söyleyim şöle bi site var istiyorsanız bakın ben bişey anlamadım (( )) ama jar çevirmek çok basit zaten eger bilgisayarda java yüklüyse ipa dosyası diğelimki bir klasör içinde o klasörün içine giriyoruz yukarı çubuktan Araçlar + Klasör Seçenekleri + Görünüm + Bilinen dosya türleri uzantılarını gizle sekmesi çeltik işaretli olmayacak örnek :
yani orjinalı buyken FaceFighter_Gold_1.0.ipa bu olacakyani değiştiriyoruz klavyeden ipa silip jar yazmanız yeter li other klasörüne atın deneyin ben denedim bende wave var ben facefighter oyunu çok istiyorum bana kalırsa wave iponeden daha iyi işlemci 1ghz rem 512 ama olmadı başladı kurdu ortasında sorun verdi taban dosyalar uyuşmadı itunes denemedim elbet ipone oyunlarını başka telefonlara yüklemenin bir yolu vardır ben itunes bakacam ve sonra tekrardan dönerim :naughty:

hahaha :d::d::d: :kop::kop::kop: apple asla öyle bir şeye izin vermez. öyle bir şey olsaydı bütün dünya yıkılırdı :evet::evet:

md_07

Üye
Samsung Bada 2,0 destliyor olmalı ....

Takipçi Satın Al

Üst Alt