İpa çok farklı birşey
--------------- Ekleme ---------------
jar destekli bir telefona ipa yüklersen telefon havaya uçar![]()

yoo hiçde bile havaya uçmuyo bnm bütün oyunlarım ipdan çünkü onlar daha kaliteli hemde telefon jar destekli
--------------- Ekleme ---------------
ipa. dosyasını yükleyebilmen için ilk önce i tunes i indirip kurmalısın sonra eğer telefonun i pphone değilse i tunes ayarlarını anlayan birine yaptırmalısın bn ayarları serviste yapdırdım![]()
işletim sistemi denen Birsey var
hem tek o değil ram denen birseyde var. Bir defa ipa oyunlarını oynamak için grafik hızlandırıcı bulunan bir telefon almanız şart. Mac Os işletim sistemi olması ve ram i yüksek olması şart. Bunlarda iPhone demek zaten 

ben i tunes den perfect poker i indirdim oda ipa uzantılı 5800 olmuyor cayır cayır bende arıyorum ipa yı sis çeviren proğramı bulursan cevabını bekliyorum kardeşIpa.To.Sis.Converter bu program lazım arkadaşlar bunu aramadıgım bı yer kalmadı yardım edersenız evınırım sımdiden teşekkür eder emeklerinize saygı duyarım

arkadaslar ipa uzantılı bir dosyayı jar a cevirmem mumkun mu. mumkunse yardım..

bir zamanlar sisi jara çevirmek mümkünmü denirdi,artık rotayı büyüttük iphoneyi java istiyoruz.
peki ipayı jada çevirmek de olmuyor dmi?
olmazsa jar uzantılı zippo lighter arıyorum...

Öncelikle herkese selam aleyküm öncelikle şu convektör işini söyleyim şöle bi site var istiyorsanız bakın ben bişey anlamadım ((Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)) ama jar çevirmek çok basit zaten eger bilgisayarda java yüklüyse ipa dosyası diğelimki bir klasör içinde o klasörün içine giriyoruz yukarı çubuktan Araçlar + Klasör Seçenekleri + Görünüm + Bilinen dosya türleri uzantılarını gizle sekmesi çeltik işaretli olmayacak örnek :
yani orjinalı buyken FaceFighter_Gold_1.0.ipa bu olacakyani değiştiriyoruz klavyeden ipa silip jar yazmanız yeter li other klasörüne atın deneyin ben denedim bende wave var ben facefighter oyunu çok istiyorum bana kalırsa wave iponeden daha iyi işlemci 1ghz rem 512 ama olmadı başladı kurdu ortasında sorun verdi taban dosyalar uyuşmadı itunes denemedim elbet ipone oyunlarını başka telefonlara yüklemenin bir yolu vardır ben itunes bakacam ve sonra tekrardan dönerim![]()

apple asla öyle bir şeye izin vermez. öyle bir şey olsaydı bütün dünya yıkılırdı