Haber Ip Sistemi Kapandı Pro Cam Diğer Lumialara Yüklenemiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Ip Sistemi Kapandı Pro Cam Diğer Lumialara Yüklenemiyor.
3 gün önce ip değiştirirek cihaza pro cam ve desteklemediği uygulamayı yüklemek ornegin htc 8x e pro cam veya lumia 520 ye pro cam yüklemeyi fixlemişler telefonu formatladım ve hüsran pro cam yokkkkk.:D. TELEFONU FORMATLAMAK İSTEYENLER TEKRAR DÜŞÜNSÜN...:D.

Son düzenleme:

braayn

braayn

Üye
şöyle yükleniyor bende denedim ama önce ip ve dns girip marketten yüklemeyi deneyin yüklerken hata veriyor hemen ip ve dnsi tekrar kaldırın yükleme kaldığı yerden devam ediyor en son kardeşime 520 aldım kurdum sorunsuz ..

skynet

Üye
Fiddler ilede mi kurulmuyor ?

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Fiddler ilede mi kurulmuyor ?
onu bilmiyorum ama onuda fixlemişleşdir
şöyle yükleniyor bende denedim ama önce ip ve dns girip marketten yüklemeyi deneyin yüklerken hata veriyor hemen ip ve dnsi tekrar kaldırın yükleme kaldığı yerden devam ediyor en son kardeşime 520 aldım kurdum sorunsuz ..
olmuyor artık hiç inmiyor mağazaya bağlanmıyor bağlansada yukle seceneği çıkmıyor

respection123

Üye
Oluyor kardesim olur :) Yüklerken hata verir.proxy kapat tekrar dene iner :)

braayn

braayn

Üye
ilginç kaldırıp kurdum oldu acaba farklı bir internete bağlanıp mı denesen ?

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
ilginç kaldırıp kurdum oldu acaba farklı bir internete bağlanıp mı denesen ?
alla Alla Nasıl Ya 3 cihazdada kurulmuyor hangi ip ile kurdun bşk yerlerdede millet kuramamış

skynet

Üye
Fiddler ile kuruluyor sorun yok :evet:

skynet

Üye
Yok hocam ne alaka :)

braayn

braayn

Üye
Telefon açılınca WİFİ ağınıza bağlanın, üzerine basılı tutarak düzenle seçeneğine girin.
Proxy sunucu bölümünü açarak
Sunucu URL yazan kısıma : 117.135.139.179 yazın,
Bağlantı yazan kısıma ise : 8888 yazarak onaylayarak kapatın.
Sonra Mağazaya girip Nokia Collection dan Nokia Pro Cam ı bulup indirebilirsiniz.
Bir arkadaşımız paylaşmıştı bu yöntem oldukça basit ve kullanışlı.

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Artık olmuyor ama bu işte
Telefon açılınca WİFİ ağınıza bağlanın, üzerine basılı tutarak düzenle seçeneğine girin.
Proxy sunucu bölümünü açarak
Sunucu URL yazan kısıma : 117.135.139.179 yazın,
Bağlantı yazan kısıma ise : 8888 yazarak onaylayarak kapatın.
Sonra Mağazaya girip Nokia Collection dan Nokia Pro Cam ı bulup indirebilirsiniz.
Bir arkadaşımız paylaşmıştı bu yöntem oldukça basit ve kullanışlı.

braayn

braayn

Üye
bende burdan kurdum anlamadım :S şirket networkunden deniyorum birde eve geçince tekrar test ederim.

serinaga

serinaga

Üye
Fiddler ile kurabilirsin, bir ara bende telefonu fabrika ayarlarına çektim. Dediğin gibi Proxy'ye IP girerek yükleyemedi, bende fiddler yöntemi ile yüklemiştim ...

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Ok cunku haber blogundada kapandı ip sistemi indirilemiyor yazmışlar millette indirilmiyo yazmış
bende burdan kurdum anlamadım :S şirket networkunden deniyorum birde eve geçince tekrar test ederim.
arkadaşlar fidler 1 mi 2 mi kurmam lazım pc ye? detaylı anlatımı yokmu bunun yapamadım

skynet

Üye
Bendeki bu = fiddler2betasetup