İOS7 Heyecan Yaratacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İOS7 Heyecan Yaratacak

iOS 6 ile birlikte iPhone 5’i tanıtan ve ilk etapta çok olumlu yanıtlar alan Apple firması, şimdilerde ise iPhone 5 ve iOS 6 cephesinde yaşanan sorunlar nedeniyle adeta eleştiri oklarının hedefi haline gelmeyi başardı.

Bu bağlamda yeni akıllı cep telefonu ve mobil işletim sisteminin tanıtımını gerçekleştirmeyi hedefleyen firma, özelikle bu bağlamda yeni tanıtacağı iOS 7 işletim sistemiyle hem tüketicilerini memnun etmeyi hem de pazardaki rakiplerini korkutmayı başaracak gibi duruyor. Firmadan elde edildiği iddia edilen Protype görüntülerine yazımızın devamından erişebilirsiniz.

Haberin ayrıntılarını BURADAN ögrenebilirsiniz.

PriZm

PriZm

Üye
iOS'da artık görsel değişiklik şart.Sistem doğduğundan bu güne hep aynı klasik arayüz var.Baydı.

Send from my Legend Nokia 3310

SilentOne

SilentOne

Üye
biraz daha ozgur bırakırlarsa iosda alısıcı cok olur ama steve in de kemikleri sızlayabilir. adam resmen kontrolmanyağı

tapatalk

tapatalk

Üye
Kapali bi sistemi ne kadar değiştirip gelistirebilirsin en büyük özelliği daha stabil olur iconlar değişir belki

m542tf

m542tf

Üye
"yaratmak" Allah c.c mahsustur.
Konu dışı oldu ama kusura bakmayın

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
PriZm

PriZm

Üye
:hmmm

MrExpert

MrExpert

Üye
3Gs e gelmediği için beni heycanlandırmıyor :D

MaxipmaN

Üye
yenilik şart kullanmadığım halde sıkıldım arayüzden

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
IOS'un kişiselleştirme alanında büyük kozları var. Bunları IOS 7 de kullanmanın tam sırası bence.

avcitalip

avcitalip

Üye
bence ios'un sade arayüzü güzel ama grafikler biraz daha iyileştirilebilir ne biliyim daha canlı olur falan :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bence Gelistirilirse Iyi Olur .. Yok IOS7'De De Ayni Devam Ederse Bu Sefer Hepten Kaybeder Diye Dusunuyorum

fk555897

fk555897

Üye
4S e gelir herhalde. Benim 4S e de 5 e de yüklerim. Ama sanmıyorum böyle olacağını.

MrExpert

MrExpert

Üye
Gerçektende arayüz çok eskidi :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
iphone 5s de gelde 1 yılda stabile hatalar flen iphone 6 alırım ıos 8 le beraber temiz sonra androidi ozlerim flen :D

Türe

Türe

Üye
Yeni arayuz de bir 5 yil gider :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...