iOS ve Blackberry OS için de ayrı ana bölümler olsa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NewSoldier

NewSoldier

Üye
Sen de artık bırak su 6630 i dusunceni bak konu actın benden baska gelen yok :)
sendemi gardaş sendemi gidip o sa la k telefondan pardon akıllı telefondan aldın ben 6630 umu yaklaşık 4 yıl önce askerdeyken almıştım kaçkere suya girdi milyonkere yerlere düştü sayısızkere darbelerime maruz kaldı ama beni bırakmadı bende öyle bir baba telefon için 32 çeşit tornavida takımı aldım aretık tamirimi kendim yapıyorum başka ellere teslim etmem! ve değiştirmem 6630 u mu

----------Eklendi @ 18:42:30 ---------- Yazıldı @ 18:40:28 ----------

Beyler adam koyu nokiacının hası efsane telefondur 6630 ah s60v2 ah ne günlerdi

----------Eklendi @ 01:37:08 ---------- Yazıldı @ 01:36:08 ----------

senin telefon bilgin ne öyle ahauahuha amma güldüm :D sizin paranız yetmez hahaha :D
senin paran yettide ne oldu madalya vermediler herhalde herkesin bir zevki ve isteği vardır parayla ölçülemez! param var ama 6630 kullanıyorum çünki çok seviyorum! başka telefonada geçmem

marcelle

marcelle

Üye
    Konu Sahibi

senin paran yettide ne oldu madalya vermediler herhalde herkesin bir zevki ve isteği vardır parayla ölçülemez! param var ama 6630 kullanıyorum çünki çok seviyorum! başka telefonada geçmem

Onu bu arkadaş yazmamış ki, cevap olarak bunu yazdığı kişinin avatarının altındaki telefon bilgilerinde öyle yazıyor. Bu arkadaş da ona gülmüş...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Blackberry OS'un geniş bir yazılım yelpazesi yok zaten, hem bu nedenle hem de pek ilgi görmeyeceğini düşündüğümüzden bölümü genişletmeyi düşünmüyoruz.

İOS bölümü de biraz sıkıntılı gibi, yazılım yelpazesi gayet geniş ama Apple firması bu konuda işi sıkı tutuyor. Biz de alanında en büyük site olduğumuz için pek risk almak istemedik zamanında, yoksa yapılacaktı. Bir araştırma yapıp, sonuca göre genişletebiliriz belki.

marcelle

marcelle

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry OS'un geniş bir yazılım yelpazesi yok zaten, hem bu nedenle hem de pek ilgi görmeyeceğini düşündüğümüzden bölümü genişletmeyi düşünmüyoruz.

İOS bölümü de biraz sıkıntılı gibi, yazılım yelpazesi gayet geniş ama Apple firması bu konuda işi sıkı tutuyor. Biz de alanında en büyük site olduğumuz için pek risk almak istemedik zamanında, yoksa yapılacaktı. Bir araştırma yapıp, sonuca göre genişletebiliriz belki.

Çok teşekkürler... Yasadışı bir şey yapmayacaksınız ki, iOS ile ilgili büyük bir ana bölüm yapılsa süper olur. Mesela Soru-Cevap kısmı da konulabilir, merak ettiğimiz bilmediğimiz şeyleri sorarız, bilenler cevap yazar. Kendi adıma söyleyim, ben şu anki iOS bölümünden pek yararlanamıyorum. Mesela oyunlar-uygulamalar kısmında sanırım üyeler oyun veya uygulama talep ediyor, yetkililer de koyuyor. Böyle bir şeye apple izin vermeyebilir tabii. Ama mesela benim telefonum jailbreaksiz, o yüzden o bölümden hiç yararlanamıyorum. Neyse, bu konuda bir adım atarsanız gerçekten çok memnun olurum. Tekrar çok teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt