ios mu androidmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtreis06

Üye
İyi bir android'li telefon alırsan iOS kadar stabil olabilir. En iyisi işletim sistemlerini inceleyip beğendiğini almanı öneririm.

Kesinlikle ios
Samsungdan s3 den İphone 5 e geçtim
Samsung rehbere bile girerken girsemmi diye düşünüyor :))
İphone da takılma yok direk giriyo

Buğra

Buğra

Admin
iphone forununda konu açtığınız için elbette herkes ios diyecektir bence genel bir yere konu açarak sorun bu soruyu.Bana sorarsanız android derim nedeni ise ios kapalı bir kutu android ise istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz bir işletim sistemi :good:

PME 4L

PME 4L

Üye
Evet ıphone 5 jb li kullandım ama android kadar iyi degil bence

phasan

phasan

Üye
android guzel ilk programlar ios çıkıyor her telefonuna guncelleme çıkıyor suan iphone 4 iphone 4s iphone 5 bunlar her guncellemeyi alıyor

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ios. .

phasan

phasan

Üye
büyük ekran dıyosan android çok program istiyosan ios

fk555897

fk555897

Üye
Kesinlikle ios
Samsungdan s3 den İphone 5 e geçtim
Samsung rehbere bile girerken girsemmi diye düşünüyor :))
İphone da takılma yok direk giriyo

Bende iOS alınması taraftarıyım ama işletim sistemi ihtiyaçlara göre olan bir işletim sistemi. Yani kişinin neye ihtiyacı varsa ona göre işletim sistemi seçmesi gerekir.

Android'li telefonun yavaş çalışmasına gelince Note 2 kullandıysan en ufak takılma göremezsin. Şimdi Xperia Z ve HTC One gibi telefonlar çıktı. O telefonlarda iOS kadar stabillik görebileceğimizi düşünüyorum.

tapatalk

tapatalk

Üye
Hiz olarak nexus4 iphone dan biraz daha hizli sadece Rami biraz fazla gomuyo android o hiz olayi çoktan halloldu.

MrExpert

MrExpert

Üye
Hiz olarak nexus4 iphone dan biraz daha hizli sadece Rami biraz fazla gomuyo android o hiz olayi çoktan halloldu.

Hız konusunda note 2 bile iphone 5 le yarışamazken sen kalkmış ne söylüyorsun ? Bu ben değil note 2 kullanıcıları söylüyor.

tapatalk

tapatalk

Üye

Hız konusunda note 2 bile iphone 5 le yarışamazken sen kalkmış ne söylüyorsun ? Bu ben değil note 2 kullanıcıları söylüyor.

Kafan mi iyi? Nexus4 den bahsediyoruz note2 yi çarpar böler hız konusunda

aykutaktas_1989

Üye
Ios u tek gecerim note 2 deki sistem iphone da olsa androidli cihazlarin o hizi yaklamasi icin 20 cekirdekli islemci olmasi gerekir herhalde iphone cift cekirdekli islemcisiyle bile 4 cekirdekli cihazlardan daha hizli hatta 8 cekirdekli cihazlardan da daha hizli olacagini dusunuyorum ama ozgurluk konusunda android onde tabi

nokiae6

Üye
artık android de güçlü bir cihazda çok stabil çalışıyor ayrıca o dediklerin ios da olur androidin pcden bir farkı yok istediğin şeyi cihaz üzerinde yapabilirsin.
Kardeş ben s3 kullanıyorum neresi stabil biz mi kullanmasını bilmiyoruz insanları yanlış yönderlimeyi bırak yapıyorsan tarafsız yorum yap. Rehberin 5 6 saniye de açıldığı 2 uygulama açtıgında telefonun yığıldığında mı stabil olmuş oluyor ?

andacafs

Üye
S3 stabilite olarak çok iyi değil fakat mesela htc one x veya one x+ sense4 + ile hiç takılmıyor Nexus 4 yine aynı demek istediğim tek bir üst seviye telefon ile karar vermeyin derim Android sadece samsung değil. Ayrıca samsung belki hızlı güncelliyor fakat genelde hatalı oluyor.

-Fight-

-Fight-

Üye
arkadaşlar androidciler neyin kafasını yaşıyonuz dün galaxys s4 getirdi babam ingiltereden 8 çekirdekli temple run 2 yükledim oynarken home tuşuna başıyom 2 saniye sonra geri çıkıo benim s4 anında çıkış yapıyo görsellik dersen android ama hız dersen İos

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ios

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
arkadaşlar androidciler neyin kafasını yaşıyonuz dün galaxys s4 getirdi babam ingiltereden 8 çekirdekli temple run 2 yükledim oynarken home tuşuna başıyom 2 saniye sonra geri çıkıo benim s4 anında çıkış yapıyo görsellik dersen android ama hız dersen İos
s4 çıktı da benim mi haberim yok abd'de daha 16 nisanda çıkacak :ah londrada ne zaman çıkacak bilmem

-Fight-

-Fight-

Üye
var şuan beyaz elimde

andacafs

Üye

8 çekirdek felan değil o telefon samsung insanları kandırıyor. Ayrıca bence S4 takılma sorunları yaşayacak gibi inceleme videolarında çok olmuştu. Asıl Android Nexus ta

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
bu konu telefon genele acilmasi gerekiyor burasi ios formu elbette herkes ios diyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt