ios gmail uygulaması windows phone'a portlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ios gmail uygulaması windows phone'a portlandı

Google her ne kadar Windows Phone platformuna uygulama çıkartmayarak sistemi engellemeye çalışsa da yazılımcılar bu engelleri aşmayı biliyorlar.

İnstagramın inatla windows phone ekosistemine uygulama çıkartmamasından sonra sazı eline alan geliştiriciler resmi uygulamayı ismi dışında aratmayacak bir kaç uygulama yayınladılar. Şimdi de sıra google uygulamalarına geldi. İos platformundaki Gmail uygulaması Windows Phone'a portlandı. Hem de push notifications özelligiyle.

Ecomerc adlı geliştirici firmanın yayınladıgı Gmail uygulamasını 2TL karşılıgında satın alabilir veya ücretsiz versiyonunu yükleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, PureFood ve nanotex

nanotex

nanotex

Üye
Güzel haber ancak böyle şirketlerin önümüzü kapatmaları çok kötü birşey.

PureFood

PureFood

Üye
Sazı eline alan geliştiriciler.. Güzel..

Chrome da portlanırsa şaşırmam.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla telefonun mail uygulamasından çok memnunum bence şu an için böyle bir gmail uygulamasına çok acil ihtiyaç yok fakat google'a kapak olması açısından sevindirici:oke:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Valla telefonun mail uygulamasından çok memnunum bence şu an için böyle bir gmail uygulamasına çok acil ihtiyaç yok fakat google'a kapak olması açısından sevindirici:oke:
katılıyorum bana da yetiyor WPun kendi mail uygulaması.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geçenlerde denemiştim bu uygulamayı.
Güzel ancak önemli eksikleri var.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Sazı eline alan geliştiriciler.. Güzel..

Chrome da portlanırsa şaşırmam.

o olmaz çünkü çok sağlam guvenlık duvarı var yani her yıl hacker ara para teklif ediyor hacklemeleri karşılığında ve sonuç başarısız :)

PureFood

PureFood

Üye

o olmaz çünkü çok sağlam guvenlık duvarı var yani her yıl hacker ara para teklif ediyor hacklemeleri karşılığında ve sonuç başarısız :)

Sallayalım o zaman Chrome'u, Firefox for WP olsa iyi olur :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
bende Firefox ve Operanın gelmesini istiyorum

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Firefox da mobil alanında kendi için uğraştığından Wp neye ne zaman gelir zor gibi ;)

Bence Yakın zamanda gelirse Opera gelir ve süper olur ;)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
wpninkine değişmem

serecans

serecans

Üye
teşekkürler haber için

Üst Alt