ios cihazlarinizla ilgili her sorun

Sponsorlu Bağlantılar

batusenn

Üye
    Konu Sahibi
ios cihazlarinizla ilgili her sorun
Iphone ipad konusunda uzman oldugum icin her turlu sorunuza cevap vermeye calisirim

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Kardeşim bi sorum olcak yardımcı olabilirsen sevinirim :) ip4 telefonum aradabi servis yok-aranıyor falan diyo bu günlük oluyo. Telefonumu res atmak zorunda kalıyorum buna bi çare var mo :/ şimdiden teşekkürler

batusenn

Üye
    Konu Sahibi
cihazı restore etmeyi denedin mi hiç ?
versiyon nedir ayrıca

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
ios 7.1 çıkınca ios 6 için imzalar açılır mı

Never Back Down

Never Back Down

Üye
jail break yapmak zararlımı ve
telefonu yavaşlatırmı

jailbroken

jailbroken

Üye
Kardeşim bi sorum olcak yardımcı olabilirsen sevinirim :) ip4 telefonum aradabi servis yok-aranıyor falan diyo bu günlük oluyo. Telefonumu res atmak zorunda kalıyorum buna bi çare var mo :/ şimdiden teşekkürler
Gveylimi cihaz ?

jailbroken

jailbroken

Üye
Never Back Down

Never Back Down

Üye
şimdi arkadaşlar beni iphone nu hızlı diye aldım stabil diye
jail break ne kadar yavaşlatır

batusenn

Üye
    Konu Sahibi
jailbreak telefonu asla yavaşlatmaz ben kendi ipadimde kullanıyorum hiç sorun yok olaya jailbreak açısından bakma telefonun i4se sen gidip ios 7 yüklersen telefonun yine kasar hiç korkmadan jailbreak yap aklına takılan soru varsa yardımcı olurum+illa tweak yüklüceksin diye bir şeyde yok

Never Back Down

Never Back Down

Üye
jailbreak telefonu asla yavaşlatmaz ben kendi ipadimde kullanıyorum hiç sorun yok olaya jailbreak açısından bakma telefonun i4se sen gidip ios 7 yüklersen telefonun yine kasar hiç korkmadan jailbreak yap aklına takılan soru varsa yardımcı olurum+illa tweak yüklüceksin diye bir şeyde yok
facebooktan görüşelim

0MG90

0MG90

Üye
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Ben yükledim ipsw ile sildim ama eksi yönleri durdu ipadde
Güncelleme bulmuyor artık
Ayrıca her tweak ios7 ile uyumlu değil
Bir sürü uygulama indirdim ama yerleri bulunamadı
anladım teşekkür ederim

evolotıon

Üye
iyi günler iphone 4 cihazımda ekran parlaklıgını actıgım zaman ekran pırpır edıyo fakat parlaklık en dusukte oldugu zaman bu sorun yok şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Never Back Down

Never Back Down

Üye
iphone 5S cihazımda 7.0.4 yüklü nasıl jail break yapabilirim

Üst Alt