Haber iOS Beta Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye
Yeni çıkan beta ile ilgili ilk izlenimlerim performans konusunda bir değişiklik yok ama kilit sesi değişmiş. Ses eski sese oranla daha tok bir hale getirilmiş.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can

seco_can_can

seco_can_can

Üye
aynen benimde ilk dikkatimi o çekti hoş bi ses olmuş sanki

• Beğen
Tepkiler: 0343434
0343434

0343434

Üye
Onun dışında da şu an karıştırıyorum cihazı ama bir şey bulamadım henüz.

• Beğen
İp5furkan

İp5furkan

Üye
Widget sayfasındaki tarih yazı fontu küçültülerek tek satıra sığdırılmış. Widget sayfası daha akıcı bir kere bile kasmadı o kadar hızlı çekmeme rağmen. Bildirim çubuğunda 15 den fazla bildirim olduğu zaman (sayıyı kafadan attım) ufak şekilde takılmalar oluşuyordu. Bunlar sıfırlanmış gram kasmıyor. Arayüz daha da iyileştirilerek daha akıcı daha stabil olmuş. Kilit ekranında parmak okutup kilit açınca ki görüntünün arkaya gitmesi efekti daha iyileştirilmiş ve göze daha albenili geliyor (Anlatamadım ama anlamışsınızdır). Kilit sesi. Mükemmel ötesi. Yıllardan beri iOS kullanırım. Ben hayatımda bu kadar hoşuma giden bir kilit sesi duymadım felaket şekilde beğendim. Onun dışında fotoğraf uygulaması daha stabil daha akıcı. Tek eksisi fotoğrafa zoom yapmak istediğinizde (alt üst siyah değil beyaz olduğu zaman) iki kere tıkladığınız da ekran siyahlaşıyor fotoğraf sol üst köşeden geliyor ve büyümüyor. Tekrar çift tık yapınca büyüyor. Şuna farkettiklerim bunlar. Sizinde gözünüze değişik şeyler geldiğinde paylaşırsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: 0343434 ve seco_can_can
seco_can_can

seco_can_can

Üye
Arkadaşlar daha önce varmıydı bilmiyorum ama ana menüde alt kısımdaki simgelerin yani şu telefon müzik uygulamasının olduğu yer su terazisi gibi sağa sola hareket ediyor yeni fark ettim

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Arkadaşlar daha önce varmıydı bilmiyorum ama ana menüde alt kısımdaki simgelerin yani şu telefon müzik uygulamasının olduğu yer su terazisi gibi sağa sola hareket ediyor yeni fark ettim

5s de yok göremedim

• Beğen
seco_can_can

seco_can_can

Üye
Valla hocam telefonu elime alınca hangi yöne çevirirsem o yöne gidip geliyor 6s plus cihazım
resimle yarımda olsa göstereyim alt kısıma bakın

Son düzenleme:
İp5furkan

İp5furkan

Üye
Valla hocam telefonu elime alınca hangi yöne çevirirsem o yöne gidip geliyor 6s plus cihazım
resimle yarımda olsa göstereyim alt kısıma bakın

Hocam o bende Olmuyor. Anlamadım ama saçma olmuş

• Beğen
seco_can_can

seco_can_can

Üye
bende yalan yok beta 5 te fark ettim ne kafayla yapılmış anlamaya çalışıyorum bi numarasıda yok görsel amaçlı herhalde

İp5furkan

İp5furkan

Üye
bende yalan yok beta 5 te fark ettim ne kafayla yapılmış anlamaya çalışıyorum bi numarasıda yok görsel amaçlı herhalde

Herhalde yine 6s e gelecek güzel bir güncellemenin habercisi olabilir hocam

• Beğen
0343434

0343434

Üye
Arkadaşlar başka bir yerde bahsetmemişler ama artık cihazları kapatıp açınca ya da yeniden başlatınca gelen Apple simgesinden sonra ekran açılmadan önce simge ilk önce bir kaybolma animasyonu ile gidip ardından ekranda yine hafif animasyonlu bir şekilde beliriyor. Önceden direkt elma logosu yerine ekran geliyordu. Bir denemenizi tavsiye ederim size.

0343434

0343434

Üye

Bu arada sizin dediğiniz bug hakkında reddit üzerinden araştırma yaptım ve bunun bir hata olduğunu öğrendim. Yani yeni getirilen bir özellik değilmiş.

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan ve seco_can_can
İp5furkan

İp5furkan

Üye
Arkadaşlar başka bir yerde bahsetmemişler ama artık cihazları kapatıp açınca ya da yeniden başlatınca gelen Apple simgesinden sonra ekran açılmadan önce simge ilk önce bir kaybolma animasyonu ile gidip ardından ekranda yine hafif animasyonlu bir şekilde beliriyor. Önceden direkt elma logosu yerine ekran geliyordu. Bir denemenizi tavsiye ederim size.

Hocam neyi kastettiğinizi tam anlayamadım ama açılış kapanış animasyonunu diyorsanız ben farklı bir şey göremedim [emoji28]

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can ve 0343434
0343434

0343434

Üye
Hocam neyi kastettiğinizi tam anlayamadım ama açılış kapanış animasyonunu diyorsanız ben farklı bir şey göremedim [emoji28]

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu linkte ilk başta açılış hızları karşılaştırılırsın cihazlara dikkatle bakarsanız tam Apple logosu gidil de cihaz açılınca olan kısma dikkatli bakarsanız orada iOS 10'da daha animasyonlu bir şekilde olduğunu görürsünüz. Hatta daha da detaylandırırsam cihaz 9.3.4'li cihaz 0.41 saniyede açılıyor. Diğer cihazda 0.46/47 saniye civarı açılıyor. Bu iki anı karşılaştırırsanız dediğimi anlarsınız.

• Beğen
seco_can_can

seco_can_can

Üye
bende mesajınızı görünce resetledim gerçekten bug muş sıfır kurulum yapınca normale döndü

• Beğen
0343434

0343434

Üye
bende mesajınızı görünce resetledim gerçekten bug muş sıfır kurulum yapınca normale döndü

Cihaz artık uçuyordur hocam sıfır kurulum ile.

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan ve seco_can_can
seco_can_can

seco_can_can

Üye
cihaz ios 9 da kıyasla gerçekten uçuyor final sürümü merakla bekliyorum 9 a asla dönmem :)

• Beğen
İp5furkan

İp5furkan

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu linkte ilk başta açılış hızları karşılaştırılırsın cihazlara dikkatle bakarsanız tam Apple logosu gidil de cihaz açılınca olan kısma dikkatli bakarsanız orada iOS 10'da daha animasyonlu bir şekilde olduğunu görürsünüz. Hatta daha da detaylandırırsam cihaz 9.3.4'li cihaz 0.41 saniyede açılıyor. Diğer cihazda 0.46/47 saniye civarı açılıyor. Bu iki anı karşılaştırırsanız dediğimi anlarsınız.

Aa. Evet hocam videoyu izledikten sonra denedim. Evet güzel olmuş şimdi dediğinizi anladım :)

• Beğen
vlknsmnc

vlknsmnc

Üye
Simdi bisey sorucam arkadaslar ilk defa beta surumu yukleyecegim orjinal surum gelince otomatik olarak guncelleme denetledigimizde gorucekmi guncellemeyi?

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Simdi bisey sorucam arkadaslar ilk defa beta surumu yukleyecegim orjinal surum gelince otomatik olarak guncelleme denetledigimizde gorucekmi guncellemeyi?

Sıkıntı yok kardeşim orjinali dediğin betaları yükleyen kullanıcılara göre final oluyor. Her telefon final alır. Beta kursan bile sıkıntı yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt