Arkadaşlar daha önce varmıydı bilmiyorum ama ana menüde alt kısımdaki simgelerin yani şu telefon müzik uygulamasının olduğu yer su terazisi gibi sağa sola hareket ediyor yeni fark ettim
Valla hocam telefonu elime alınca hangi yöne çevirirsem o yöne gidip geliyor 6s plus cihazım
resimle yarımda olsa göstereyim alt kısıma bakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende yalan yok beta 5 te fark ettim ne kafayla yapılmış anlamaya çalışıyorum bi numarasıda yok görsel amaçlı herhalde
bende yalan yok beta 5 te fark ettim ne kafayla yapılmış anlamaya çalışıyorum bi numarasıda yok görsel amaçlı herhalde
Arkadaşlar başka bir yerde bahsetmemişler ama artık cihazları kapatıp açınca ya da yeniden başlatınca gelen Apple simgesinden sonra ekran açılmadan önce simge ilk önce bir kaybolma animasyonu ile gidip ardından ekranda yine hafif animasyonlu bir şekilde beliriyor. Önceden direkt elma logosu yerine ekran geliyordu. Bir denemenizi tavsiye ederim size.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Hocam neyi kastettiğinizi tam anlayamadım ama açılış kapanış animasyonunu diyorsanız ben farklı bir şey göremedim [emoji28]
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
bende mesajınızı görünce resetledim gerçekten bug muş sıfır kurulum yapınca normale döndü
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızŞu linkte ilk başta açılış hızları karşılaştırılırsın cihazlara dikkatle bakarsanız tam Apple logosu gidil de cihaz açılınca olan kısma dikkatli bakarsanız orada iOS 10'da daha animasyonlu bir şekilde olduğunu görürsünüz. Hatta daha da detaylandırırsam cihaz 9.3.4'li cihaz 0.41 saniyede açılıyor. Diğer cihazda 0.46/47 saniye civarı açılıyor. Bu iki anı karşılaştırırsanız dediğimi anlarsınız.

Simdi bisey sorucam arkadaslar ilk defa beta surumu yukleyecegim orjinal surum gelince otomatik olarak guncelleme denetledigimizde gorucekmi guncellemeyi?