Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Halka açık beta temmuzda mı geliyor ?
Peki 9.3.3 sürümünden haber yok mu. Bugün bari onun final sürümünü verselerdi de bir parmak bal deseydik
Anladım hocam, teşekkür ederim
Bir arkadaş kurulumu anlatmış
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
yüklenirmi çok sorunlu mu?
çok kötü yüklemeyin uzak durun takılma yavaşlık dolu
Hocam bende ısınma yok. Oyun oynamıyorum. Sadece coc oynuyorum. O da en fazla 5 dakika girip çıkıyorum arada. Onun dışında tapatalk, safari filan...Takılma görmedim de ufak tefek buglar elbette var. Lakin ilk defa bir beta sürümünü bu kadar beğendim. En büyük sıkıntı aşırı ısınıyor ve o yüzden şarj çok hızlı gidiyor. Bu nedenle geri döndüm 9.3.2 ye.
Bende aynı fikirdeyim .9.3.2'de kalmak şu an için daha mantıklı. Uygulamalar iOS 10'a uyumlu olmadığı için genelde atıyor. Verim alamazsınız. Buglar çoğumuz için can sıkıcı. Ama final sürümünün iyi olabileceğini düşündürüyor bana. Final sürümünü beklemek en mantıklısı. Belki 9.3.3 gelir ve sorunsuz bir sürüm olabilir. Beklemede kalın arkadaşlar
iPhone 6 İle Gönderildi
Bende aynı fikirdeyim .
Bu arada internette iH8snow'un iOS 10 işletim sistemindeki eski iBoot açığını kullanarak jailbreak yaptığı bir video sızdırıldı .
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben jailbreak olayına biraz çekimser bakıyorum ama uzun süredir jailbreak ile ilgili bir haber yoktu . Merak edenler için iyi bir haber .Evet, o videoyu gördüm fakat stabil sürüm olmadığı için geçmem ben.
iPhone 6 İle Gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?