iOS 9.3.2 final yayınlandı..!!

Sponsorlu Bağlantılar

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
iOS 9.3.2 final yayınlandı..!!
Hayırlı olsun arkadaşlar beklenen final geldi sonunda. Tecrübelerimizi paylaşalım lütfen akşam ss atacağım bakalım görelim :)

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hemen Yüklenmeyin Sonra Çöker Möker Cihazlar Elinizde Patlamasın :D

doganoglu66

doganoglu66

Üye
Ben yükledim iphone 6 ya sorun yok.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Acayip stabil. 5s için iOS 9 un en stabil sürümü diyebilirim. Düşünmeden güncelleyin.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Hatalar var mı. Kasma, donma, takılma vs vs... Ya arkadaş tam babam ile telefonları değiştik, final sürümü geldi. Nasıl bir şanstır ya...

LG V10 İle Gönderildi

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
2 saattir kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İsterseniz karşılaştırma videosunu izleyin. Bana çok stabil geldi.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
O videoyu nerde bulabilirim

LG V10 İle Gönderildi

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Daha yayımlanmamış hocam. Yarın akşama doğru yayımlanır

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Neyse. Şu an benim için pek bir anlam ifade etmiyor

LG V10 İle Gönderildi

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Bakın. Applefoni Sitesi özellikle kurmamızı istemiş

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Teşekkürler hocam. Cihazı alıncaya kadar jailbreak da çıkar inşallah

LG V10 İle Gönderildi

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Umarız hocam tek temennimiz

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Zaten çıkınca direk yaparım. Öyle kullansın babam

LG V10 İle Gönderildi

0343434

0343434

Üye
Bakın. Applefoni Sitesi özellikle kurmamızı istemiş

Applefoni sitesi yaptıkları haberleri çok sağlam kaynaklardan alan bir site değil. Bu yüzden size sadece o kaynağı baz alarak böyle bilgi elde etmeyi tavsiye etmem.

0343434

0343434

Üye
O videoyu nerde bulabilirim

LG V10 İle Gönderildi

İAppleBytes adlı kanal 4sden 6'ya kadar tüm cihazlara ait karşılaştırma videoları yayınlıyor. Eğer YouTube hesabınız üzerinden abone olursanız güncellemeler çıktılar bir yarım gün içerisinde size karşılaştırma videolarına ait bildirim gelir ve ona göre güncellersiniz.

0343434

0343434

Üye
iOS 9.3.2 ile benim şu ana kadar ki yaşadığım tecrübeler gayet olumlu. Klavyede yazı yazarken ilk defa bu kadar akıcı ve hızlı bir yazma deneyimi yakaladım. Ayrıca o şu ana kadar ki frame atlamaları donmalar çökmeler saniyelik beklemeler nerdeyse sıfıra inmiş. Sırf jb adına bir önceki sürümde beklemeyi düşünüyordum ancak bu stabiliteyi aldıktan sonra açıkcası iOS 9'un başka bir sürümünü hiç kullanma isteği gelmiyor.

iPhone 6 ile uygulamasından gönderildi.

Son düzenleme:
İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
iOS 9.3.2 ile benim şu ana kadar ki yaşadığım tecrübeler gayet olumlu. Klavyede yazı yazarken ilk defa bu kadar akıcı ve hızlı bir yazma deneyimi yakaladım. Ayrıca o şu ana kadar ki frame atlamaları donmalar çökmeler saniyelik beklemeler nerdeyse sıfıra inmiş. Sırf jb adına bir önceki sürümde beklemeyi düşünüyordum ancak bu stabiliteyi aldıktan sonra açıkcası iOS 9'un başka bir sürümünü hiç kullanma isteği gelmiyor.

Hocam alın benden de aynı. Şuan ki stabilite yok başka iOS sürümünde. Belki de 5sin alabileceği en gün stabil en güzel sürüm. Tek kelimeyle mükemmel olmuş bir sürüm. Dün gece şarja takmadım. %36 da bırakmıştım. Saat 4 te yattım. Night shift açık WiFi açık ışık orta seviyede arkaplanda yenileme kapalı. Sabah elime aldım saat 13:11 di şarj 34 kalmıştı. Efsane bi sürüm bence.

• Beğen
Tepkiler: 0343434
romedon

romedon

Üye
belirli şekilde hızlandı 6s

0343434

0343434

Üye
Hocam alın benden de aynı. Şuan ki stabilite yok başka iOS sürümünde. Belki de 5sin alabileceği en gün stabil en güzel sürüm. Tek kelimeyle mükemmel olmuş bir sürüm. Dün gece şarja takmadım. %36 da bırakmıştım. Saat 4 te yattım. Night shift açık WiFi açık ışık orta seviyede arkaplanda yenileme kapalı. Sabah elime aldım saat 13:11 di şarj 34 kalmıştı. Efsane bi sürüm bence.

Aynen öyle. Zaten Apple durumun en başta sıkıntılı olduğunu bildiğinden yazılımı tekrar kernel seviyesinde ele alıp ona göre yazılımı düzeltmiş. Keşke başından böyle başlasaydık da bu kadar beta batağı içinde yüzmeseydik.

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
Takipçi Satın Al

Üst Alt