Bakın. Applefoni Sitesi özellikle kurmamızı istemiş
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
O videoyu nerde bulabilirim
LG V10 İle Gönderildi
iOS 9.3.2 ile benim şu ana kadar ki yaşadığım tecrübeler gayet olumlu. Klavyede yazı yazarken ilk defa bu kadar akıcı ve hızlı bir yazma deneyimi yakaladım. Ayrıca o şu ana kadar ki frame atlamaları donmalar çökmeler saniyelik beklemeler nerdeyse sıfıra inmiş. Sırf jb adına bir önceki sürümde beklemeyi düşünüyordum ancak bu stabiliteyi aldıktan sonra açıkcası iOS 9'un başka bir sürümünü hiç kullanma isteği gelmiyor.
iPhone 6 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Hocam alın benden de aynı. Şuan ki stabilite yok başka iOS sürümünde. Belki de 5sin alabileceği en gün stabil en güzel sürüm. Tek kelimeyle mükemmel olmuş bir sürüm. Dün gece şarja takmadım. %36 da bırakmıştım. Saat 4 te yattım. Night shift açık WiFi açık ışık orta seviyede arkaplanda yenileme kapalı. Sabah elime aldım saat 13:11 di şarj 34 kalmıştı. Efsane bi sürüm bence.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.