sLeepLe Üye public beta 5 te whatsapp güncellendi direk cevaplama özelliği ve bir çok ifade geldi çoğu arkadaşımda 9.0.2 yüklü onlara ne güzel hava atıyorum
public beta 5 te whatsapp güncellendi direk cevaplama özelliği ve bir çok ifade geldi çoğu arkadaşımda 9.0.2 yüklü onlara ne güzel hava atıyorum
. . . EmreG . . . Üye n8 refresh' Alıntı: Arkadaşlar beta sürümü yüklü iken orjinal sürümü direk yukleyebiliyormuyuz Genişletmek için tıkla ... Sanırım Hayır. iTunes İle Restore Etmen Gerekiyor...
n8 refresh' Alıntı: Arkadaşlar beta sürümü yüklü iken orjinal sürümü direk yukleyebiliyormuyuz Genişletmek için tıkla ... Sanırım Hayır. iTunes İle Restore Etmen Gerekiyor...
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi n8 refresh' Alıntı: Arkadaşlar beta sürümü yüklü iken orjinal sürümü direk yukleyebiliyormuyuz Genişletmek için tıkla ... yüklenir tahminimce en fazla o anlattığım profili sileriz Beta dan çıkar öyle yükleriz Apple iTunes a bulaştırmaz bizi
n8 refresh' Alıntı: Arkadaşlar beta sürümü yüklü iken orjinal sürümü direk yukleyebiliyormuyuz Genişletmek için tıkla ... yüklenir tahminimce en fazla o anlattığım profili sileriz Beta dan çıkar öyle yükleriz Apple iTunes a bulaştırmaz bizi
eRdaL. Üye ghstr' Alıntı: yüklenir tahminimce en fazla o anlattığım profili sileriz Beta dan çıkar öyle yükleriz Apple iTunes a bulaştırmaz bizi Genişletmek için tıkla ... Profili silseniz de beta güncellemeri gelmeye devam ediyor yani iTunes ten başka yolu yok gibi
ghstr' Alıntı: yüklenir tahminimce en fazla o anlattığım profili sileriz Beta dan çıkar öyle yükleriz Apple iTunes a bulaştırmaz bizi Genişletmek için tıkla ... Profili silseniz de beta güncellemeri gelmeye devam ediyor yani iTunes ten başka yolu yok gibi
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi erdal8142' Alıntı: Profili silseniz de beta güncellemeri gelmeye devam ediyor yani iTunes ten başka yolu yok gibi Genişletmek için tıkla ... hocam iTunes istese bile yine güncelleme şeklinde verir verilerimizi silmez silerse ayıp ederler
erdal8142' Alıntı: Profili silseniz de beta güncellemeri gelmeye devam ediyor yani iTunes ten başka yolu yok gibi Genişletmek için tıkla ... hocam iTunes istese bile yine güncelleme şeklinde verir verilerimizi silmez silerse ayıp ederler
. . . EmreG . . . Üye sLeepLe' Alıntı: Beta 5 te şarj baya fark ediyor ya sevdim bunu Genişletmek için tıkla ... Evet. Biraz Fark Var Gibi...
sLeepLe' Alıntı: Beta 5 te şarj baya fark ediyor ya sevdim bunu Genişletmek için tıkla ... Evet. Biraz Fark Var Gibi...
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi Beta 5 daha iyi sarj konusunda ama mobil veride su gibi gidiyor yine
. . . EmreG . . . Üye ghstr' Alıntı: Beta 5 daha iyi sarj konusunda ama mobil veride su gibi gidiyor yine Genişletmek için tıkla ... Aynen. Mobil Veriye Çözüm Bulamamışlar
ghstr' Alıntı: Beta 5 daha iyi sarj konusunda ama mobil veride su gibi gidiyor yine Genişletmek için tıkla ... Aynen. Mobil Veriye Çözüm Bulamamışlar
. . . EmreG . . . Üye sLeepLe' Alıntı: benim mobil veri sürekli açık 3g falan hiç kapatmam 9.0.2 e göre çok iyi şarj Genişletmek için tıkla ... Sen 8de Kaldın Sanırım...
sLeepLe' Alıntı: benim mobil veri sürekli açık 3g falan hiç kapatmam 9.0.2 e göre çok iyi şarj Genişletmek için tıkla ... Sen 8de Kaldın Sanırım...
sLeepLe Üye SeeTake' Alıntı: Sen 8de Kaldın Sanırım... Genişletmek için tıkla ... hayır 9.1 beta 5 yüklü
. . . EmreG . . . Üye sLeepLe' Alıntı: hayır 9.1 beta 5 yüklü Genişletmek için tıkla ... Bende de O Sürüm Var. Memnunum Ama Final Sürümü Gelse Çok Daha İyi Olacak...
sLeepLe' Alıntı: hayır 9.1 beta 5 yüklü Genişletmek için tıkla ... Bende de O Sürüm Var. Memnunum Ama Final Sürümü Gelse Çok Daha İyi Olacak...
sLeepLe Üye SeeTake' Alıntı: Bende de O Sürüm Var. Memnunum Ama Final Sürümü Gelse Çok Daha İyi Olacak... Genişletmek için tıkla ... final sürümle daha iyi olucaktır zaten beklemedeyiz
SeeTake' Alıntı: Bende de O Sürüm Var. Memnunum Ama Final Sürümü Gelse Çok Daha İyi Olacak... Genişletmek için tıkla ... final sürümle daha iyi olucaktır zaten beklemedeyiz
. . . EmreG . . . Üye sLeepLe' Alıntı: final sürümle daha iyi olucaktır zaten beklemedeyiz Genişletmek için tıkla ... Bu Hafta Gelir mi Sizce...
sLeepLe' Alıntı: final sürümle daha iyi olucaktır zaten beklemedeyiz Genişletmek için tıkla ... Bu Hafta Gelir mi Sizce...
TheLastRevolution Üye Konu Sahibi SeeTake' Alıntı: Bu Hafta Gelir mi Sizce... Genişletmek için tıkla ... Bence iPhone 6s tum ulkelerde satisa cikinca ustune onu vericekler sarj konusunda @sLeepLe cihaz nedir ?
SeeTake' Alıntı: Bu Hafta Gelir mi Sizce... Genişletmek için tıkla ... Bence iPhone 6s tum ulkelerde satisa cikinca ustune onu vericekler sarj konusunda @sLeepLe cihaz nedir ?
. . . EmreG . . . Üye ghstr' Alıntı: Bence iPhone 6s tum ulkelerde satisa cikinca ustune onu vericekler sarj konusunda @sLeepLe cihaz nedir ? Genişletmek için tıkla ... Bu Açıdan Hiç Düşünmemiştim
ghstr' Alıntı: Bence iPhone 6s tum ulkelerde satisa cikinca ustune onu vericekler sarj konusunda @sLeepLe cihaz nedir ? Genişletmek için tıkla ... Bu Açıdan Hiç Düşünmemiştim
sLeepLe Üye SeeTake' Alıntı: Bu Hafta Gelir mi Sizce... Genişletmek için tıkla ... sanmam bu ay sonu ya da kasımda olur ghstr' Alıntı: Bence iPhone 6s tum ulkelerde satisa cikinca ustune onu vericekler sarj konusunda @sLeepLe cihaz nedir ? Genişletmek için tıkla ... cihaz 5s
SeeTake' Alıntı: Bu Hafta Gelir mi Sizce... Genişletmek için tıkla ... sanmam bu ay sonu ya da kasımda olur ghstr' Alıntı: Bence iPhone 6s tum ulkelerde satisa cikinca ustune onu vericekler sarj konusunda @sLeepLe cihaz nedir ? Genişletmek için tıkla ... cihaz 5s