ios 9.1 jailbreak

Konu Sahibi
ios 9.1 jailbreak
ios 9.1 jailbreak oluyormu?oluyorsa videolu anlatım paylaşabilcek biri varsa memnun olurum.

Şuan için jailbreak ios 9.1 için yok babacanım fakat ileride çıkabilir o zaman youtube de yada burdan bir babacanım videolu yada resimli bir anlatım yapacaktır babacanım

9.0.2 ye çıktı bn kullanıyorum bu arada 9.0.2 ye dönmek mümkün hala bnm bugun denedim ipsw aktif bide yardım isterseniz seve se ederim

Tepkiler: ozseyrek
    Konu Sahibi
tşkler biraz daha bekliyelim ozaman

Tepkiler: 58lanet65

ozseyrek

Üye
9.0.2 ye çıktı bn kullanıyorum bu arada 9.0.2 ye dönmek mümkün hala bnm bugun denedim ipsw aktif bide yardım isterseniz seve se ederim
selamun alleykum 58lanet65 senden ricam bendekı iphone 5s 9.1 fakat ben bundan once yapmıştım fakat daha yapamıyorum panguun hangisi ni aldıysam download dıyor alıyorum ama olmuyor benden 9.2 istiyor oda bu ara olmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olurmusun kolay gelsın..

barbata

Üye
İmzalar kapanmış artık 9.0.2 ye dönüş yok

Mecbur Beklemek Zorundasın

9.1 jb yalan oldu ios pangu ve taigi ilie konuşmuş ole okudum yani 9.2 yi beklicez bu arada bnm jb de tarih oldu bn salak arkadasım iphonumu silmiş komple bgunde imzaların kapanmış oldugunu fark ettim 9.1e hapis oldum (:

9.1 jb yalan oldu ios pangu ve taigi ilie konuşmuş ole okudum yani 9.2 yi beklicez bu arada bnm jb de tarih oldu bn salak arkadasım iphonumu silmiş komple bgunde imzaların kapanmış oldugunu fark ettim 9.1e hapis oldum (:
Bana Sorarsan Jailbreaksiz Olsun Ama 9.0.2 Gibi Titremeler, Kasmalar Olmasın Yeter ...

orasıda ole ypcak bişi yok bn sırf oyun için kullanıodm cydia yı hile yapıodum appcake için bide

Oyunu da Hileli Oynayınca Tadı Çıkmıyor Be Kardeş...

Tepkiler: 58lanet65
orası ole ama Torque burn die bi oyun var onda yapmıştm
bide 9.1 çıkmazsa 9.2 ye çıkar ama 9.2 de 4s e uymazsa nbcam bn :P

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
9.1 aldığına göre arkası da gelir diye düşünüyorum. Ben şu an 4s'de 9.1 kullanıyorum. Gayet de memnunum doğrusu.