Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan için jailbreak ios 9.1 için yok babacanım fakat ileride çıkabilir o zaman youtube de yada burdan bir babacanım videolu yada resimli bir anlatım yapacaktır babacanım
58lanet65
Üye
9.0.2 ye çıktı bn kullanıyorum bu arada 9.0.2 ye dönmek mümkün hala bnm bugun denedim ipsw aktif bide yardım isterseniz seve se ederim
selamun alleykum 58lanet65 senden ricam bendekı iphone 5s 9.1 fakat ben bundan once yapmıştım fakat daha yapamıyorum panguun hangisi ni aldıysam download dıyor alıyorum ama olmuyor benden 9.2 istiyor oda bu ara olmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olurmusun kolay gelsın..
selamun alleykum 58lanet65 senden ricam bendekı iphone 5s 9.1 fakat ben bundan once yapmıştım fakat daha yapamıyorum panguun hangisi ni aldıysam download dıyor alıyorum ama olmuyor benden 9.2 istiyor oda bu ara olmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olurmusun kolay gelsın..
9.1 jb yalan oldu ios pangu ve taigi ilie konuşmuş ole okudum yani 9.2 yi beklicez bu arada bnm jb de tarih oldu bn salak arkadasım iphonumu silmiş komple bgunde imzaların kapanmış oldugunu fark ettim 9.1e hapis oldum (:
9.1 jb yalan oldu ios pangu ve taigi ilie konuşmuş ole okudum yani 9.2 yi beklicez bu arada bnm jb de tarih oldu bn salak arkadasım iphonumu silmiş komple bgunde imzaların kapanmış oldugunu fark ettim 9.1e hapis oldum (: