ios 9.1 jailbreak

Sponsorlu Bağlantılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
    Konu Sahibi
ios 9.1 jailbreak
ios 9.1 jailbreak oluyormu?oluyorsa videolu anlatım paylaşabilcek biri varsa memnun olurum.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Olmuyor Kardeş...

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Şuan için jailbreak ios 9.1 için yok babacanım fakat ileride çıkabilir o zaman youtube de yada burdan bir babacanım videolu yada resimli bir anlatım yapacaktır babacanım

58lanet65

58lanet65

Üye
9.0.2 ye çıktı bn kullanıyorum bu arada 9.0.2 ye dönmek mümkün hala bnm bugun denedim ipsw aktif ;) bide yardım isterseniz seve se ederim :D

• Beğen
Tepkiler: ozseyrek
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
    Konu Sahibi
tşkler biraz daha bekliyelim ozaman

• Beğen
Tepkiler: 58lanet65
ozseyrek

ozseyrek

Üye
9.0.2 ye çıktı bn kullanıyorum bu arada 9.0.2 ye dönmek mümkün hala bnm bugun denedim ipsw aktif ;) bide yardım isterseniz seve se ederim :D
selamun alleykum 58lanet65 senden ricam bendekı iphone 5s 9.1 fakat ben bundan once yapmıştım fakat daha yapamıyorum panguun hangisi ni aldıysam download dıyor alıyorum ama olmuyor benden 9.2 istiyor oda bu ara olmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olurmusun kolay gelsın..

barbata

Üye
selamun alleykum 58lanet65 senden ricam bendekı iphone 5s 9.1 fakat ben bundan once yapmıştım fakat daha yapamıyorum panguun hangisi ni aldıysam download dıyor alıyorum ama olmuyor benden 9.2 istiyor oda bu ara olmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olurmusun kolay gelsın..
İmzalar kapanmış artık 9.0.2 ye dönüş yok

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Mecbur Beklemek Zorundasın

58lanet65

58lanet65

Üye
9.1 jb yalan oldu ios pangu ve taigi ilie konuşmuş ole okudum yani 9.2 yi beklicez bu arada bnm jb de tarih oldu bn salak arkadasım iphonumu silmiş komple :( :( bgunde imzaların kapanmış oldugunu fark ettim 9.1e hapis oldum :( :( (:

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
9.1 jb yalan oldu ios pangu ve taigi ilie konuşmuş ole okudum yani 9.2 yi beklicez bu arada bnm jb de tarih oldu bn salak arkadasım iphonumu silmiş komple :( :( bgunde imzaların kapanmış oldugunu fark ettim 9.1e hapis oldum :( :( (:
Bana Sorarsan Jailbreaksiz Olsun Ama 9.0.2 Gibi Titremeler, Kasmalar Olmasın Yeter ...

58lanet65

58lanet65

Üye
orasıda ole :) ypcak bişi yok bn sırf oyun için kullanıodm cydia yı :) hile yapıodum appcake için bide :(

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Oyunu da Hileli Oynayınca Tadı Çıkmıyor Be Kardeş...

• Beğen
Tepkiler: 58lanet65
58lanet65

58lanet65

Üye
:) orası ole ama Torque burn die bi oyun var onda yapmıştm :D :D
bide 9.1 çıkmazsa 9.2 ye çıkar ama 9.2 de 4s e uymazsa nbcam bn :P

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
:) orası ole ama Torque burn die bi oyun var onda yapmıştm :D :D
bide 9.1 çıkmazsa 9.2 ye çıkar ama 9.2 de 4s e uymazsa nbcam bn :P
Benim Kişisel Düşüncem ; iOS 9 Sürümlerinin Hepsini Alır 4s

• Beğen
Tepkiler: shadow-mavi
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
9.1 aldığına göre arkası da gelir diye düşünüyorum. Ben şu an 4s'de 9.1 kullanıyorum. Gayet de memnunum doğrusu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt