Haber iOS 8'in ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
iOS 8'in ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı
Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 8'de en çok göze çarpan yenilenen uygulama ikonları oldu.
Apple'a yakın bir kaynak olan Mark Gurman, ilk başta gerçek olmadığı düşünülen İos 8 fotoğraflarının gerçek olduğunu onayladı.

Ekran görüntülerinden yola çıkarak, İos 8'deki bazı ikonların İos 7 ile neredeyse benzer olduğu görülüyor. Apple'ın yeni işletim sistemine dair daha önce ortaya atlan, iCloud üzerinden dosya görüntülemeye yarayacak TextEdit ve Preview uygulamalarının yeni işletim sisteminde olacağı iddiası da ekran görüntüleriyle birlikte kesinlik kazandı.

iCihazlar ayrıca, iOS 8'le birlikte yeni "İpuçları" ve "Healthbook" simgelerine kavuşacak.

Apple'ın iOS 8 işletim sistemini haziran ayındaki WWDC 2014 etkinliğinde tanıtması bekleniyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve RetaXter

MaxipmaN

Üye
ios 7 ile bayağı değişiklik oldu(:D apple'a göre) ios 5 ile 6 arasındaki fark gibi olacaktır

nokia_belle

nokia_belle

Üye
İp. 4 almiyacak bunu heralde dimi yanlis hatirlamiyorsam ios 7 ile sonu geldi onun

0MG90

0MG90

Üye
7 tasarımına devam diyorlar yani. Batırdılar, 6 ne güzeldi :cry:

PriZm

PriZm

Üye
En azından iOS 8 ile biraz kendilerine özgü birşey yapsınlar.Oradan-buradan toplamasınlar.

PriZm

PriZm

Üye
ne çaldı ki çalan hep samsungdu bence
Şöyle bir özet geçelim.

Font: Ubuntu OS (Yanlış hatırlıyor olabilirim.)
Kilit Ekranı: Android 4.0+
Mail: G-Mail
Görev Yöneticisi: WebOS
Safari: Chrome
Control Center: Cydia Tweaks
Animasyonlar: Cydia Tweaks..
Navigasyon arayüzü: Holo UI

Samsungla da alakası yok bu olayın..

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Şöyle bir özet geçelim.

Font: Ubuntu OS (Yanlış hatırlıyor olabilirim.)
Kilit Ekranı: Android 4.0+
Mail: G-Mail
Görev Yöneticisi: WebOS
Safari: Chrome
Control Center: Cydia Tweaks
Animasyonlar: Cydia Tweaks..
Navigasyon arayüzü: Holo UI

Samsungla da alakası yok bu olayın..
özgün sanırdım :|

NEXUS

NEXUS

Üye
Valla Neler Neler Değişmiş Ya Baktığımda Bu İos'mu Dedim. Baksana Ya Herşeyi Değiştirmişler İos olduğunu Anlamadım Ya. (Çaktırma=))