GuiTaRisT111
Üye
iOS 6'yı sevmemin nedeni kolay kullanımı olması ve pratik olması. iOS 7 ve 8'i sevmememin nedeni hem basit olması hem de pratikliğini yitirmiş olması.
"Ben hep iOS 8'i severdim" dedin fakat.
iOS 6'yı sevmemin nedeni kolay kullanımı olması ve pratik olması. iOS 7 ve 8'i sevmememin nedeni hem basit olması hem de pratikliğini yitirmiş olması.
iOS6, 7'ye göre daha hızlıydı ve görsel bakımdan daha iyiydi. Onu demeye çalışmış olabilir.Hem boştu hem de seviyordun demek.Kardeşim bazen seni anlayamıyorum. Mesajlarını her okuduğumda aklıma "bence hamburger sağlıklı, çünkü içinde et var" diyen adam geliyor.
Neyse konuya gelirsek, Android bayağı iyi olmuşta o bildirim çubuğu hiç pratik değil.Tabi ki henüz beta. Final sürümde çok daha iyi olacaktır.
Evet aynen böyle söyledim.iOS6, 7'ye göre daha hızlıydı ve görsel bakımdan daha iyiydi. Onu demeye çalışmış olabilir.
Benim fikrimde öyle.
Yok yanlış yazmadım. Önceden iOS 8'i bekliyordum ama iOS 6'daki eğlenceyi ve hızı hiçbiri vermedi.yanlislikla ios 8 yazmis yani. sonunda kilit ekrani degismis bi an once gelse keske hala 4.2.2 kullaniyorum 4.4.4 yukleyesim gelmiyor bunu gordukten sonra
Resimler çok ünlü bir siteden alıntıdır.kaç yıl android kullandım hala ilk günki gibi basit geliyor ayrıca iphone un hangi serisi ile çekildi bilmiyorum ama o gece çekimleri kötülenmiş resmen hiçde öyle çekmiyor kamerası

sonuçta herşeyi karşılaştırmış android te hd iphoneda ise bulanık saçma sapan fotoğraf koymasıda biraz kötüleme olmuşResimler çok ünlü bir siteden alıntıdır.
Ayriyeten bu fotoğraf kalitesi değil tasarım karşılaştırması
Fotoğraf kalitesi karşılaştırması değil ki bu , fotoğraf koyulabilir , bu karşılaştırmada resimlere bakılmaz.sonuçta herşeyi karşılaştırmış android te hd iphoneda ise bulanık saçma sapan fotoğraf koymasıda biraz kötüleme olmuş

Ben çok beğendim ve bu arada android l hakkında hatırlatma , betaÖncelikle paylaşım için teşekkürler hani ios7 androide benzemiş dendş ya busefer şunu diyim ben andoid l aynı ios gibi olmuş iphonecuda değilim ikiside hemen hemen aynı ama bi türlü şu iosun başangıç ekranı kadar iyi ypaamdı android ayrıca bu bööyle olsa neolucakki nexuslar dışında diğer tüm markalar kendine uyarlıcak hele samsung ve htc![]()
İos 8 ile ios 7 arasında bir fark söylermisin tasarım olarakiOS 8 de beta daha
Tasarım olarak ne bekleyeceksin? iOS 6 dan sonra değiştirdiler zaten bu da iOS14'e kadar giderİos 8 ile ios 7 arasında bir fark söylermisin tasarım olarak