Karşılaştırma IOS 8 vs Android L (İlk Bakış)

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
IOS 8 vs Android L (İlk Bakış)
Kilit Ekranı:

Ana Ekran:

Bildirim Paneli:

Hızlı Kontroller:

Görev Yöneticisi:

Widget:

Klavye:

Emoji:

Kaydırarak Yazma (Android):

Telefon Tuşları:

Favori Kişiler:

Cevapsız Çağrı:

Kişiler Listesi:

Arama:

Sesli Arama:

Kamera:

Google Kamera Ayarları:

Google Kamera Modları:

iOS Kamera Kontrol:

iOS Kamera Çeşitleri:

Panaroma:

Fotoğraf Düzenleyici:

Galeri:

Paylaşım:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___, reflex, Shorty Meeks ve 6 diğerleri

ErenMSC

Üye
Paylaşım için :tşk: :oke:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
0MG90

0MG90

Üye
Kim ne derse desin bazı yerler resmen kopyala-yapıştır olmuş

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Android L neyse de iOS 8 ile iOS 7 nin farki ne?

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
güzel olmuş :)

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hiç Anlamayan Birisine Tarafsız Olarak Hangisinin Şekli Güzel Dedim Hep Sol Taraftakini Gösterdi :)

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Ben hep iOS 8'i severdim ama Android L farkını ortaya koydu. iOS 6 çok güzeldi 7-8 tamamen boş oldu.

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
android işte bu sefer olmuş gerçekten :oke:

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Ikısıde guzel gorunuyor

• Beğen
phasan

phasan

Üye
İos kullanıyorum ama ıkısde guzel

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Valla bana görede android l daha iyi gibi geldi :) bazı yerler birbirine benziyor ama android l daha iyi gözüküyor gibime geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş

Emre

Üye
:tşk: sanal tuşları psden çakmışlar googlenin akllına nereden geliyor bu fikirler

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Android L daha iyi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İki sistem de gayet iyi. Ancak benim de seçimim Android L. Açıkcası Android L güncellemesi almayacak bir telefona 5 kuruş veresim yok şu saatten sonra cidden beni etkiledi :)

• Beğen
avast

avast

Üye
nekliyorum final surumunu :D hadi gugıl :D hızlı ol ama begendim bu sefer olmus gibi yani

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Keske stabilite konusunda da copy+past yapsalar da iphone almasak androidin serbestligine açık oluşuna iosun sade ve stabilitesine hastayim. Bu arada boyle bi android tasarimi varken bence firmalar hic launcher yapmayla ugrasmasin ozellikle samsung belki oylelikle plastigini benim gibi dusununlerede satar

Invoke

Invoke

Üye
Biraz kullanan biri olarak benim beğenmedim yerler oldu. :D Tabiki daha beta, zaten buglardan bahsetmiyorum görsel olarak beğenmediğim yerler oldu. Bazı efektler mesela... Recent menüsü kullanışsız geldi bana. Bildirim çubuğu da artistlik ama kullanışsız geldi. Neyse bir ayar yaparlar geliştiriciler.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ben hep iOS 8'i severdim ama Android L farkını ortaya koydu. iOS 6 çok güzeldi 7-8 tamamen boş oldu.

Hem boştu hem de seviyordun demek. :ah Kardeşim bazen seni anlayamıyorum. Mesajlarını her okuduğumda aklıma "bence hamburger sağlıklı, çünkü içinde et var" diyen adam geliyor.

Neyse konuya gelirsek, Android bayağı iyi olmuşta o bildirim çubuğu hiç pratik değil. :D Tabi ki henüz beta. Final sürümde çok daha iyi olacaktır.

fk555897

fk555897

Üye
Hem boştu hem de seviyordun demek. :ah Kardeşim bazen seni anlayamıyorum. Mesajlarını her okuduğumda aklıma "bence hamburger sağlıklı, çünkü içinde et var" diyen adam geliyor.

Neyse konuya gelirsek, Android bayağı iyi olmuşta o bildirim çubuğu hiç pratik değil. :D Tabi ki henüz beta. Final sürümde çok daha iyi olacaktır.
iOS 6'yı sevmemin nedeni kolay kullanımı olması ve pratik olması. iOS 7 ve 8'i sevmememin nedeni hem basit olması hem de pratikliğini yitirmiş olması.

Takipçi Satın Al

Üst Alt