iOS 8 hangi yeniliklerle gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
iOS 8 hangi yeniliklerle gelecek?
Bu sene içinde tanıtılması beklenen iOS 8'in en önemli yeniliği hangisi olacak?

Apple'ın bir sonraki mobil platformu iOS 8, hangi yeniliklerle gelecek? Söylentiler doğru ise 6 önemli
yeniliğin başında bir fitness izleyicisi olabilir. Dedikodulara göre Apple, iOS 8'le birlikte kullanıcılarının
sağlığında daha çok önem verecek. Dolayısıyla yeni
sağlık uygulaması Healthbook, kullanıcının adımlarını, yaktığı kalorileri ve fazlasını sayacak. Kalp ritmi gibi bir
sağlık uygulamasından beklenen diğer önemli ölçümler
ise söylentilere göre iWatch ile sağlanacak. Söylentiler bu kadarıyla da sınırlı değil. Bir başka söylenti, Apple'ın fitness konusunda
yardım alacağı iyi bir fizyolog aradığını söylüyor. Ancak iş ilanlarının yayınlanmasının kısa bir süre ardından ilan, yayından kaldırılmış. Apple, iOS'larda şimdiye kadar hep aynı yayınlama planını kullandı. Buna göre iOS 8'in
tanıtılmasını 2014'ün yaz aylarında bekleyebiliriz. Final sürüm ise 2014 sonbaharında
gelebilir.

fk555897

fk555897

Üye
iOS 7'yi de çok bekledik ama ortaya sorunlu bir işletim sistemi çıktı. En iyisi fazla hevese kapılmadan çıkınca yüklemek.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Şu anda iOS 6.13 ve diğer sürümler yani 7.0.4 gibi hepsinde kalıcı jealbreak yapıldı. Yeni gelecek sürümlere geçmek özellikle iphone'ları jealbreak ile kullananlar için iyi olmaz. Onun için iOS 8 çıksa bile iOS 8 kalıcı jealbreak çıkmadan asla güncelleme yapmam.

47MaDo47

47MaDo47

Üye
İnşallah ios 8 de daha yenilikler çıkar bu şarj problemide çözülür bide arkadaslar ios 7.1.0 test sürümleri sizce yükleyinmi sonradan final çıkınca format gerektiyormuş yorumlarınızı bekliyorum.

Üst Alt