Haber IOS 8.3 yayınlandı deneyimleriniz nelerdir

Revengeful

Emekli Yönetici
Siri ne desem onu wikide arıyor arkadaş.. Komutları aramasa bari..
Tek düzgün algılayabildiği şey küfürler. O konuda üzerinde iyi çalışmışlar.

oooovv süper olmuş siri bayıldım karşılıklı konuşuyoruz arada

Alihansd

Üye
Başka bir forumda da (d.h.) Beta 4 kullanan arkadaşlar da aynı sizin gibi 1 gb üzeri Güncelleme yapmak durumunda kalmışlar. Demekki Beta 4 ü kullananlarda Güncelleme böyle oluyor
şikayetim yok da anlamadığım 8.2 de geçenlere 200 300 mb da bize niye 1 2 gb

H.TOGAN

Üye
şikayetim yok da anlamadığım 8.2 de geçenlere 200 300 mb da bize niye 1 2 gb
Dediğim gibi Beta kullananların çoğuna sizin gibi 1 küsür gb gelmiş Güncelleme. Bunun sebebide tahminimce cihaz ota dan bile güncellense önce betayı silip sıfırdan normal sistemi kuruyor galiba

Alihansd

Üye
Dediğim gibi Beta kullananların çoğuna sizin gibi 1 küsür gb gelmiş Güncelleme. Bunun sebebide tahminimce cihaz ota dan bile güncellense önce betayı silip sıfırdan normal sistemi kuruyor galiba
önceki sürüleri kullananlara sıfırdan yüklenmiyomu

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar bu 6 plus da Avea 3G simgesi hiç 3G+ olmuyor sebebini bilen var mı?

Akhtoher

Üye
Wi-Fi bağlı Değilim dışardayım açıyorum interneti bir kez bile 3G yanında + işareti çıkmadı. Tavsiyesi olan var mı?

Alihansd

Üye
+ çıkmadı diyemi üzülüyosun? Keşke Ip6 ım olsaydıda 3gsiz kullansaydım

Akhtoher

Üye
Bizde iPhone 6 muz var diyerek interneti boşveremeyiz ay sonu paralarını tıkır tıkır alıyorlar bir sorun varsa en azından düzeltmelerini isterim biraz daha hızlı kullanır paramın karşılığını alırım. Bunun + işaretinin çıkmamasına üzülmek ile pek alâkası yok

Alihansd

Üye
Yok takılıyorum abi

Tepkiler: Akhtoher

H.TOGAN

Üye
önceki sürüleri kullananlara sıfırdan yüklenmiyomu
Ota dan bildiğim kadarıyla sıfırdan yükleme yapmaz , ama apple da durum farklı galiba; zaten Şunun şurası iki haftalık kullanıcıyım yeni yeni öğreniyorum ios işletim sistemini.

Bir de Arkadaşlar, Ekran Kapalıyken Tuşu Açmak İçin Ekranı Uyandırınca Bildirim Paneli Sanki Çizgi Çizgi Oluyor. Bir Tuhaflık Var Yani. Farkeden Oldu mu ?

Akhtoher

Üye
Güncelleme sonrası Wi-Fi performansı ve kendi internet hızım oldukça düştü hiç memnun değilim. Her zaman bağlandığım Wi-Fi yi şu anda telefon görmüyor. Sıfırlasam sorun çözülür mü acaba?