Yardım İOS 8.2 GÜNCELLEMESİ İLE ÇIKAN SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

snrr

Üye
    Konu Sahibi
İOS 8.2 GÜNCELLEMESİ İLE ÇIKAN SORUN
Dün bir hevesle yüklediğim ios 8.2 son sürümünü yükleyince büyük bir sorun ortaya çıktı. Telefonun sesi açma ve sessiz mod tuşu artık çalışmıyor ve telefon sesli olarak çağrıları duymuyorum. telefon çaldığını sadece titremesinden duyuyorum ne yazıkki. Ama herhangi bir müzik açtığımda sesi ne olarak çıkıyor.bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar..

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bende 8.2 yükledim böyle bir sorun yok telefonu sıfırla yine aynıysa yazılımsal olmayabilir

foreverthe

foreverthe

Üye
Aynen bende de böyle bir sorun yok. Sıfırlayın olmadı malesef garanti :(

avast

avast

Üye
Bende 8.2 kurdum öyle bir şey yaşamıyorum

snrr

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun itunes üzerinden 1 defa daha sıfırladım ama herhangi bir gelişme olmadı. apple teknik danışma hattının aradım onlarda yazılımsal dediler. bi türlü düzelmedi.

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Telefonuna hard Format at ve wifi üzerinden güncelleme yap babacanım yine aynı sorun devam ederse ozaman donanımsaldır ayrıca telefon modelinde yazarsan babacanım daha iyi olur aynı Modeller de aynı sorunu yaşayan varmı bakalım ama önce dediklerimi yap ve hard Format at yedek al önce önemli olanları al bazen yüklediğimiz uygulamalarda bu tip sorunlar yaratabilir ama wifi den güncelleme yap itunes ile yapma babacanım

snrr

Üye
    Konu Sahibi
TELEFON MODELİM İPHONE 6 16GB GOLD A1586 KODU. HARD FORMAT ATMAMA RAĞMEN HALA BİR GELİŞME YOK

oznkrts

oznkrts

Üye
biraz konu dışı olucak ya türkçe siri bi sonraki sürümdemi geliyor ben 8,2 diye hatırlıyorum

snrr

Üye
    Konu Sahibi
telefonu garantiye yolladım. ürünü değişim olucakmış galiba

Üst Alt