Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İos 8.2 den ios 8.1.3 e dönüş hatası [ Acil Yardım ]
Sponsorlu Bağlantılar
senkimsinya
Üye
Konu Sahibi
İos 8.2 den ios 8.1.3 e dönüş hatası [ Acil Yardım ]
Selamın Aleyküm İpod Toch 5. ' e İos 8.2 kurdum onu 8.1.3 veya 8.1.2 ye düşürmek isriyorum ama sürekli hata alıyorum, Lütfen Bir El Atın.
imzalar kapanmadan önce geçebilirdin. imzalar kapandıktan sonra sürüm düşürmek imkansız ios'da. genelde yeni sürüm çıktıktan 1 hafta sonra imzalar kapanıyor ve sürüm düşüremiyorsun.
imzalar kapanmadan önce geçebilirdin. imzalar kapandıktan sonra sürüm düşürmek imkansız ios'da. genelde yeni sürüm çıktıktan 1 hafta sonra imzalar kapanıyor ve sürüm düşüremiyorsun.
maalesef yok. en azından ben öyle biliyorum fakat başkasına da sorsan aynı cevabı alacaksın muhtemelen.
apple yeni sürümü dağıttıktan sonra kısa bi süre (1 hafta kadar) imzaları açık tutuyor geri dönüşlere izin veriyor yani. İmzaları kapattıktan sonra geri dönüşlerde kapanıyor.
Baranbaris
Üye
Evet @Peocawe'a katılıyorum dönüş kısa bir süre için açık oluyor daha sonra imkânsız hale geliyor.