Öneri İOS 8.1.2 İphone 5 Güncelleyim mi?

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 5 i 8.1.2 ye güncellesem kasar mı

• Güncelle

• Güncelleme

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İOS 8.1.2 İphone 5 Güncelleyim mi?
Sizce ne yapmalıyım kasarmıs sonumuz 4s olurmu :ehe

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Yok kardeşim güncelle korkma:)

anılbaran

anılbaran

Üye
güncelleyin derim performans iyileştirmeleri olduğu belirtildi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
güncelledim pek bi fark görmedim ben hayır ios 9 a güncellemiycem zaten kasacagı belli ama 8 deyken olmasın diye bi tereddüt ettim 9 gelmesine daha 1 sene var 9 gelene kadar kullanır satarım sanırım peki 8.2 hakkında ne düşünüyosunuz
Yok kardeşim güncelle korkma:)
hocam ne yaptın sen güncelledinmi :D fark varmı

anılbaran

anılbaran

Üye
8.2 daha iyi bir güncelle olabilir bunlar minpr güncelleme zaten .Yine tam performans için restore yapabilirsiniz .

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
8.2 daha iyi bir güncelle olabilir bunlar minpr güncelleme zaten .Yine tam performans için restore yapabilirsiniz .
restore nasıl yapılıyor bilmiyorum yeni aldım telefonu performans aynı gibi ama internet cok daha hızlı baglanıyo fark ediliyo onceden appstore acılıyodu yüklenmiyodu şimdi çabuk yukleniyo
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
güncelledim pek bi fark görmedim ben hayır ios 9 a güncellemiycem zaten kasacagı belli ama 8 deyken olmasın diye bi tereddüt ettim 9 gelmesine daha 1 sene var 9 gelene kadar kullanır satarım sanırım peki 8.2 hakkında ne düşünüyosunuz

hocam ne yaptın sen güncelledinmi :D fark varmı
Fark çok yok telefon az daha hızlandı o kadar başka fark göremedim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
itunes ile yedek alıp cihazı iphone u geri yükle butonuna basarak yaparsın.Ama şimdi gerek yok .8.2 daha büyük bir update onda gerekebilir

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
ios9 dan önce kararlı bir ios8 yayınlayacaklardır ios7 de de böyle olmuştu sonradan güzel bir sürüm çıkardılar :) 8.1.2 ilk çıktı güncelledim zaten hata gidermeleri performans iyileştirmeleri yazıyordu telefon biraz daha hızlandı sorun yok bende :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
ios9 dan önce kararlı bir ios8 yayınlayacaklardır ios7 de de böyle olmuştu sonradan güzel bir sürüm çıkardılar :) 8.1.2 ilk çıktı güncelledim zaten hata gidermeleri performans iyileştirmeleri yazıyordu telefon biraz daha hızlandı sorun yok bende :)
8.2 yayinlancqk ama iste seyden sormak istedim hani iphone4 7 ile bitti 4s 8 ile bitti o yuzden sordum guncelleyimmi diye

sLeepLe

sLeepLe

Üye
8.2 yayinlancqk ama iste seyden sormak istedim hani iphone4 7 ile bitti 4s 8 ile bitti o yuzden sordum guncelleyimmi diye
bence güncelle ya her güncelleme bir öncekinin düzeltmesi oluyor ve telefona yararlı bence

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İos 9 a gincellemiycrm zaten o kasar %99

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
4s kullanıcısıyım. Güncelleyim bakayım neler olacak

avast

avast

Üye